İnan'dan Sendika Ziyareti

İnan'dan Sendika Ziyareti

Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. ABelediye başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan kişi olan Fikret İnan, ilçede bulunan tüm sivil  toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek hem destek istiyor hemde projelerini anlatıyor.

Ziyaretler çerçevesinde Fikret İnan, Fikret İnan, Eğitim Bir-Sen ve Diyanet-Sen sendikalarının Akçaabat ilçe temsilciliklerini ziyaret etti.

Akçaabat Memursen ilçe Başkanı Kemal Kocaman tarafından karşılanan Fikret İnan,Sendikaların sivil toplumun kuruluşları arasında en önemli yere sahip olduklarını belirtti. Fikret İnan “Sivil toplum örgütleri, çok önemli kuruluşlarımızdır. Demokratik ülkelerde demokratik partiler kadar vazgeçilmezdirler. Onun için siyasetçilerimiz bu kuruluşlarla içli dışlı olmalı, görüşlerinden faydalanmalıdır. BTP olarak biz, şuna inanıyoruz, istişare ve ortak anlayışla karar alınırsa, kararların isabet derecesi ve uygulanma oranı yüksek olur. Nasip olur da belediye başkanı seçilirsek, bu anlayışla hareket edeceğiz ve sivil toplum örgütlerimizin her konuda görüşlerinden faydalanmaya ve sorunlarıyla ilgilenmeye çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset