İnan'dan Kavşak Sözü

İnan'dan Kavşak Sözü

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, Yaylacık Mahallesindeki Fatih Stadyumu’nun alt kısmına köprülü kavşak şeklinde giriş-çıkış düzenlemesi yapacağını belirtti

.

 Fikret İnan, “Belediyenin imkânlarıyla bu köprülü kavşağı yapmak mümkündür. Bunun yapılması halinde Yaylacık mahallesi gelişecek ve ikiye katlanacaktır” dedi.

Belediye bünyesinde, kum-çakıl (mıcır), beton-parke, bordür tesisi kuracağını beyan eden Fikret İnan şunları söyledi, “Belediye bu tür malzemeleri üretirse, birçok hizmeti çok daha ucuz ve kaliteli bir şekilde yapma imkânını elde eder. Ayrıca muhtaç ailelere de malzeme yardımı yapar. Söz konusu tesislerle biz  bunu amaçlamaktayız. Akçaabat’ımızda bu ve buna benzer hizmetler, gündeme hiç getirilmemiştir. Bakınız, dünyaca meşhur köftemiz var. Fakat bu köftenin etinin sağlandığı mezbahane ne haldedir? Bunu soran, araştıran yok. Ben belediye başkanı seçilirsem, ilk ele alacağım işlerden biri  mezbahanadır, diğeri de balıkhanedir. Her iki kuruluşu modern imkân ve görüntüye kavuşturacağım”.

Minibüs esnafına durak başkanlığı lokal merkezi inşa edeceğini de vaat eden İnan, sözlerini şöyle tamamladı: “Akçaabat hızla şehirleşen, fakat modern şehircilikten uzak bir ilçe konumundadır. Şehrimizde ihtiyacı karşılayacak bir otopark bulunmamaktadır. Şehrin uygun yerlerine katlı otoparklar yaparak, hem araç sahiplerini, hem de ilçe halkımızı park çilesinden kurtaracağım”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset