İnan'da Su'dan Başlayacak

İnan'da Su'dan Başlayacak

BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan Göreve geldiğinde ilk yapacağı işin su sorununu çözmek olacağını söyledi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan: Bağımsız Türkiye Partisi’nin sadece Trabzon ve Akçaabat’ta değil, bütün Türkiye’de artısı olan bir parti olduğunu belirtti.

          Fikret İnan, Akçaabat’ın Orta Mahalle Kamara Mevkiinde vatandaşlarla buluştu. Beraberinde Belediye Meclis Adayları ile yoğun bir ilgiyle karşılaşan Fikret İnan, Belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri vatandaşlara aktardı.

Fikret İnan “ Belediyemizin bütün hizmetlerinin önünde su sorunu olmalı ve biran önce suyumuzu beş yıl önceki haline getirmeli veya projesi hazır olan yayla suyunu biran evvel uygulamaya koymalıdır. Seçime kadar su sorunumuz çözülmezse başkanlığımız döneminde ilk işimiz su sorununu çözmek olacaktır, dedi

          Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş tarafından ortaya konulan ve yerli-yabancı birçok bilim adamı tarafından tek kurtuluş reçetesi olarak tanımladığı “Milli Ekonomi Modeli” diye bir modeli vardır. Bu modelle çözülemeyecek genel ve yerel hiçbir sorun yoktur diyen BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Fikret İNAN, “Akçaabatçımız için bir diğer önemli projemiz de ilçemiz halkına istihdam sahaları açmaktır” diye konuştu.

         İnan. “Akçaabat ilçemiz dâhil, sahillerdeki insanlarımızın geçim kaynaklarından biri de balıkçılıktır. Maalesef, balıkçılık teşvik ve destek sağlanmadığı için zevk için yapılan bir uğraş haline dönüştü. Balıkçılığı eskiden olduğu gibi, yine geçim kaynağı yapabilmek için, modern balıkçı barınakları ve balıkhane yapacağız. Balıkçılarımızın avlanmaları ve avladıklarını değerlendirmeleri için de belediye olarak bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset