İnan, Projelerini Anlattı

İnan, Projelerini Anlattı

Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, Akçaabat için yapacağı öncelikli hizmetleri açıklamaya başladı.

Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, Akçaabat için yapacağı öncelikli hizmetleri açıklamaya başladı.

Belediyenin kendi dönemlerinde sağlık ekibi ve ambulansları olacağını, yirmi dört saat mahallelerdeki acil hastaların hastaneye taşınması, ilk yardım gibi hizmetlerin verileceğini belirten İnan,"Ayrıca sağlık ekipleri mahallelerimizde sağlık taraması yapacaktır. Yine mahallelerimizdeki yürüyemeyecek derecedeki hastaların hizmet ayağına gidecektir. Çalışacak aile belediye sağlık hizmetleri halkımızın yüzünü güldürecektir. Ayrıca; alo belediye hizmetleri için bir gasilhane, bay ve bayan yıkayıcılar, cenaze için en az beş araç ve cenaze hizmetleri için hocalarımız istihdam edilecektir. Cenazesi olan vatandaşlarımızın alo belediyeye ölüm kâğıdını getirmesiyle cenaze hizmetleri hemen devreye girerek, cenazenin yıkanması, kefenlenmesi, taşınması ve defni için gerekli bütün hizmetleri ücretsiz olarak en mükemmel bir şekilde verecektir. Cenaze sahibi ise hiçbir şeyi düşünmeyecektir" dedi.

Akçaabat’ın suyunun son yıllarda tadını ve lezzetini kaybettiğini, halkın bakkallardan ekmek gibi su da almak zorunda kaldığını dile getiren İnan, "Belediyemizin bütün hizmetlerinin önünde su sorunu olmamalı ve bir an önce suyumuzu beş yıl önceki haline getirmeli veya projesi hazır olan yayla suyunu bir an evvel uygulamaya koymalıdır. Seçime kadar su sorunumuz çözülmezse başkanlığımız döneminde ilk işimiz su sorununu çözmek olacaktır" diye konuştu.

Fikret İnan açıklamalarına şu şekilde devam etti:"Akçaabat, sporun ve sporcunun beşiğidir ama spor alanları maalesef yetersizdir. Genç neslin istifadesi için spor kompleksi acil gereklidir. Düşünülen ancak bir türlü uygulama alanına koyulmayan spor kompleksi seçim zamanına kadar yapılmazsa bizim dönemimizde en öncelikli işlerimiz arasında olacaktır. Spor kulüplerimizin desteğe ve ilgiye ihtiyaca vardır. Bizim dönemimizde hem ilgi hem de destek göreceklerdir. Belediye hizmet anlayışına mahalleden başlamalı ve muhtarlarla çok sıkı diyalog içinde bulunulmalıdır. Mahallelerin her ay toplantı günleri olmalı, muhtar ve ekibinden mahallenin bütün sıkıntıları masaya yatırılmalı; en acillerinden başlayarak bütçe imkanlarına göre ihtiyaçlar giderilmelidir. Muhtarlarla daha sıkı diyalog için başkanlığımızda her mahalle muhtarımıza bir çalışma odası verilecektir. Muhtarla bütünleşmeyen belediyeler başarılı olamazlar. Akçaabat’ta oturan vatandaşlarımız bize yetki verirlerse belediye hizmetlerini herkes iliklerine kadar hissedecektir."

 

Kaynak: AkçaabatAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Siyaset