İnan, İddialı Hazırlanıyor

İnan, İddialı Hazırlanıyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, 29 Mart 2009'da yapılacak olan seçimde en iyi neticeyi almasına katkı sağlayacak 200 kişilik bir ekip oluşturduğunu ve yoğun bir şekilde çlışmalara devam ettiğini belirtti.

Çalışmaları hakkında sitemiz muhabirine açıklamalar yapan İnan, belediye başkanı olduklarında Akçaabat için özlenen bir hizmet sunmayı amaçladıklarını belirti. İnan, “Akçaabat’ta gerçek anlamda özlenen belediyecilik olmadı. Biz bu hizmeti yapmaya talibiz. Akçaabat'ta güçlü bir kadroya sahibiz. İyi bir çalışma ile Akçaabat'ta belediye seçimlerinde başarılı olacağız Göreve geldiğimizde sorun üreten değil, sorun çözen idareci olacağız. Toplumun sıkıntısını kendi sıkıntısı gibi gören bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Yapacak olduğumuz hizmetler ile örnek belediyecilik hizmeti sunacağız” dedi.

Akçaabat’ın yeni bir heyecana ihtiyacı olduğunda belirten İnan “Mevcut başkan 3 dönemdir burada başkanlık yapıyor. Bence bu çok iyi bir süre. Artık Akçaabat’ın taze kana ve yeni bir heyecana ihtiyacı var” dedi.

 

Fiket İnan, BTP olarak Akçaabat’ta Akçaabat merkez ve Dörtyol Beldesinde seçime çok sıkı hazırlandıklarını ve bu yerlerdeki başkanlıkları alacaklarına inandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Siyaset