İman Sorgulayan Tuhaf Eleştiri

İman Sorgulayan Tuhaf Eleştiri

İman Sorgulayan Tuhaf Eleştiri

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’a yakın yayın yapan Yeni mesaj gazetesi köşe yazarından Akçaabatlılara ilginç ifadeler.

Akçaabatlı olan Haydar Baş’ yakın yayın yapan gazetenin köşe yazarlarından Zühtü Kazancı geçtiğimiz günlerde “ Akçaabat ve Haydar Baş” konulu art arda üç yazı kaleme aldı. Bu yazıların ilki olan “Hizmet Makamı Nasıl Eziyet Makamına Dönüşür” başlıklı yazıda haydar Baş’ın Akçaabat’a geçmişte yaptığı bir yatırımı konu alan Kazancı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i suçlayan ifadeler yazdı. Türkmen’in göreve başlamasıyla birlikte belediye başkanlığı makamının “eziyet makamı”na dönüştüğünü ifade eden Kazancı, Türkmen hakkında farklı iddialara yer verdi.

Yazar ardından ” Yapan yaptığıyla Kalır” başlıklarıyla iki gün yazdığı yazıda ise bu kez eleştiri oklarını vatandaşlara yöneltti. Akçaabatlıların Haydar Baş’a destek vermediğini ve BTP’li bir adayın belediye başkanı yapılmadığını yazan Kazancı, “ Haydar Baş beye sahip çıkmanızın önündeki engel nedir sizin? Damarlarınızdaki mi yoksa yüreklerinizde ki bozukluk mu? Unutmayın kıymetini bilmediğiniz bir nimeti kaybedince ebediyen arayıp da bulamazsınız ve pişmanlığında bir faydası olmaz! Eski Belediye Başkanı Cavit Doksanbir kadar ferasetiniz, imanınız, aklınız yok mu? İfadelerini kaleme aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler