İller Arası Turnuva Sona Erdi

İller Arası Turnuva Sona Erdi

Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu'nun 2010 yılı faaliyet programı içerisin-de yer alan “İller Arası Genç Erkekler Ju-do Turnuvası” 28 Şubat Pazar günü Ordu'da yapıldı.

Ordu Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada Trabzon, Ordu, Tokat, Giresun, Amasya ve Sinop illerinden yaklaşık 120 sporcu mücadele etti.

Turnuvada Trabzon'u temsil eden Akçaabatlı judocular 2 altın ve 3 de bronz madalya alarak takım halinde ikinci olmayı başardılar.

60 kiloda Yunus Kamçı ve 66 kiloda Oğuz Kaan Topal ile altın madalya alan ekibimizin sporcularından Ramazan Özülkü 60 kiloda, İbrahim kalaycı 73 kiloda ve Orhan Emrah Özer de +90 kiloda üçüncü oldu.

Oldukça çekişmeli ama bir o kadar da centilmenlik ruhu içerisinde geçen müsabakalarda mindere çıkan judocular, Şanlıurfa ilinde yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası öncesinde kendilerini son kez deneme fırsatı da bulmuş oldular.

Müsabakalarda dereceye giren sporcular Ordu Judo İl Temsilciliği'nce başarı belgesi ve madalya ile ödüllendirilirken yapılan takım tasnifinde de dereceye giren illere başarı plaketleri verildi.

Turnuva sonrasında gazetemize bir açıklama yapan takımımızın çalıştırıcısı Milli Takım Antrenörü Mustafa Kalaycı, sporcularının tecrübelerini artırdıkları turnuvada ekip olarak başarılı sonuç aldıklarını belirterek, “İlçemize 5 madalya ile dönüyor olmaktan mutluyuz.” de-di.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor