İlk Toplantı Yapıldı

İlk Toplantı Yapıldı

Akçaabat Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Haber ve Fotoğraflar:Derviş ALTUNTAŞ

 

29 Mart seçimlerinde yeniden oluşan Akçaabat Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Belediye Hasan Saka Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını Belediye Başkanı Şefik Türkmen yaptı. Belediye Başkanı Şefik Türkmen, göreve seçilen meclis üyelerini tebrik ederek gelecekte beraberce Akçaabat’ın gelişmesi için çalışacaklarını söyledi.

 

Başkan Türkmen, “vatandaşlarımız siz meclis üyelerine güven duyarak bu göreve sizleri layık görmüşlerdir. Akçaabat için geçmişte meclis üyeleri arasında uyumlu çalışmalar yaptık. Bu dönemde uyum içerisinde Akçaabat’ın menfaatine çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Gelecekte birçok projeyi hayata geçirmek için çalışacaklarını da ifade eden Türkmen “Başlattığımız birçok projemiz var. Bu projeleri bu dönemde hayata geçirmek için çalışacağız. İmar uygulamalarına aynı titizlikle devam edeceğiz. Işıklar suyunu bu dönemde Akçaabat’ta kazandıracağız. Sahil kesiminde yaptığımız çalışmalar tuzriz atağının ilk ayağını oluşturuyordu. Bundan sonra Sivriburun ve Orta mahalle’de yapacağımız tesisler ile turzmde önemli atılımlar yapacağız. Bu çalışmaları tüm meclis üyeleri ve vatandaşların birlikteliği ile sağlamaya gayret göstereceğiz” dedi.

Toplantıda ayrıca idari kurullar içinde seçim yapıldı. Yapılan oylama sonucu Meclis 1.Başkan Vekilliğine Ali Haydar Özdemir, Meclis 2.Başkan Vekilliğine Osman Parlayan, Belediye Encümenliğine Nazmi Kalaycı ve Abdullah Ertem, Bütçe komisyonuna; Ali Haydar Özdemir, Kemal Duran, Özkan Öztürk, Melike Turan ve Cemal Baş, İmar komisyonuna; Nazmi Kalaycı, Abdullah Ertem, Engin Erbaşaran, Temel Aydın, Cemal Baş seçildi.

 

Meclis toplantısına 13 Nisan pazartesi günü devam edilmesine karar verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler