İlk Resmi Aday Aday Başvusunu Yaptı.

İlk Resmi Aday Aday Başvusunu Yaptı.

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Akçaabat Belediye Başkanlığı için AK Parti’den ilk aday adayı Ahmet Güner oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk resmi başvuruyu Ahmet Güner yaptı. Ahmet Güner, 32 yıldır görev yaptığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı İller Bankası’ndaki görevinden istifa ederek aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’e verdi.

Başvurusu sonrasında bir açıklama yapan Ahmet Güner, gönül verdiği, çalışmalarından büyük haz duyduğu AK Parti’den Akçaabat’a hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Belediyecilikle ilgili akla gelen tüm projelerin yapıldığı ve uygulandığı kurum olan İller Bankası’nda çalışmış olmam münasebetiyle yeterli bilgi birikimine ve tecrübeye sahibim. Ayrıca meslek hayatım boyunca belediyecilikle ilgili çok sayıda seminer, kurs ve eğitim çalışmalarına da katıldım. Yakın çevrem, dostlarım ve Akçaabatlı hemşehrilerimin teveccühleri bu kararı almamda etkili olmuştur. Doğduğum, doyduğum, yaşamaktan büyük keyif aldığım şirin Akçaabat’ımıza yapacağım projeleri yıllar öncesinden hazırladım. Akçaabat’ımız için neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum.

Allah nasip eder başkan olursam halka hizmet Hakk’a hizmet ilkesi ile hareket edeceğim. Bilgim, tecrübem, hizmet aşkım ve çalışkanlığımla bunu başaracağımdan eminim. Benden sonra da aday adaylığı için müracaat eden arkadaşlarım olacaktır elbette. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Biz hep biriz, birlikteyiz. Akçaabatlı hemşehrilerimin ve teşkilatımın teveccühleri kimden yana ise Bakanımız Sn. Erdoğan Bayraktar ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderimizin de uygun görmesi ve müsaadeleri ile kim aday gösterilecekse bu kararı saygı ile karşılayacağım. Ben ya da dava arkadaşlarım fark etmez. Allah hayırlı ise değerli hemşehrilerime hizmet etmeyi nasip etsin.”

ak-parti-aday-adayi2.jpg

İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ise yaptığı konuşmada, “Akçaabat için kim taş üstüne taş koymaya niyeti olursan bundan memnuniyet duyarız. İlçemiz için, memleket için hizmet etmek isteyen kim olursa biz onun yanında oluruz, ona destek oluruz” dedi.

 

ak-parti-ahmet-guner.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset