İlk aday Metin Gedikli

İlk aday Metin Gedikli

MHP'nin adayı Metin Gedikli

​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, düzenlenen iftar yemeğiyle kamuoyuna tanıtıldı.


Akçaabat’ta bir restoranda düzenlenen ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın iştirak ettiği iftar yemeği sonrasında gerçekleştirilen aday tanıtım töreninde MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, MİARGEM Başkanı ve MHP eski milletvekili adayı Halil Memiş ve MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar ve çok sayıda partili yer aldı.

İftar yemeğinden sonra ilk konuşmayı eski bakan ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın gerçekleştirdi. Aydın, “İlçe ve il teşkilatımız yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda birbirinden değerli arkadaşlarımız arasından Söğütlü Belediye Başkanımız Metin Gedikli’yi aday gösterme kararı vermiştir. Akçaabat Belediye Başkan adayımız Söğütlü’deki büyük başarısıyla tüm Trabzon’un dikkatini çekmiş Metin Gedikli ülküdaşımızdır. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra konuşan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli ise Söğütlü’de yaptığı çalışmalardan söz ederek, “Akçaabat Trabzon’u oluşturan potansiyelin temelidir. Akçaabat bugünkü imar görüntüsüyle dünya sıralamasında çok geridedir. Bu Akçaabat’ın kaderi değildir. Biz bu kaderi değiştirmeliyiz. Yeni Akçaabat’ı oluşturmalıyız” şeklinde konuştu.


adomedya

mhp-metin11.jpg

mhp-metin12.jpg

mhp-metin13.jpg

mhp-metin14.jpg

 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Siyaset