İlçemizde Bayram Görüntüleri

İlçemizde Bayram Görüntüleri

Ramazan bayramı Akçaabat’ta kutlandı.İşte bayram görüntüleri.

HABER VE FOTOĞRAFLAR:Derviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat Merkez İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Bnb. Okan Uslu, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hükmet Çolak, Akçaabat Emniyet Müdürü İsa Yılmaz, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Akçaabat Sebatspor başkan adayı olan Cemil Kalkışım törende söz alarak Akçaabat kaymakamı Erol Özkan’a teşekkür etti.Kalkışım “Sayın Kaymakamımız Erol Özkan, Akçaabat Sebatspor’un zor gününde tam bir Akçaabatlı gibi davranarak üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Kaymakamımıza  Akçaabat halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ise yaptığı konuşmada, Akçaabat Sebatspor’un cumhuriyetle yaşıt bir kulüp olduğunu ve bunun iyi kullanılması gerektiğini belirterek “Cumhuriyetle birlikte kuruluna kulüp sayısı azdır. Bu nedenle bu kulübün kıymetini iyi bilmeliyiz. Bu işi bir kişinin üzerine yıkarak ta başarı elde edemeyiz. Hep birlikte el ele vererek, yine geçmişte olduğu gibi, kulübü ülke futboluna yetenekli sporcuların yetişmesine vesile olacak bir kulüp olma hüviyetine kavuşturmalıyız” dedi.

 

Akçaabat’ın devlet yatımlarından son dönemde çok faydalandığını da belirten Özkan “Akçaabat son yıllarda her alanda yatırımlar alan bir ilçe haine gelmiştir. Okullaşma oranımız çok yüksek. İnşaatı devam eden hastanemiz bir çok ilde olmayan bir  hastane olacak. Şinik Organize Sanayi bölgesi için çalışmalar sürüyor. Bunlar sevindirici gelişmelerdir” dedi.

 

 Bayramlaşma Akçaabat ilçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet  Müdürlüğü ve Akçaabat Devlet Hastanesi’ne yapılan bayram ziyareti ile sona erdi.

 

 

 

 

Merkez İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen bayramlaşmada hizmet kusursuzdu.

 

 

Akçaabat İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret eden heyet, mehmetçiğe moral verdi.

 

İlçemizin sevilen yüzü olan Burhan her yerde olduğu gibi Jandarmadaki bayramlaşmada da yerini aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler