İl Danışma Meclisi Toplandı

İl Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Trabzon il başkanlığı Haziran ayı il danışma meclisi toplantısı düzenlendi.

Novotel’de düzenlenen toplantıya Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, Milletvekili adayları, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclis ile belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan il başkanı Dr. Adnan Günnar, teşkilatların emeğinin karşılığının her iki dünyada da alınacağını belirterek, “Seçime 4 günümüz kaldı. Bu süreçte hepiniz yoruldunuz. Adaylarımızın uğrayamadığı teşkilatlar mahalleler var. Hepimiz bir milletvekili anlayışı ile kapı kapı dolaşıyoruz. Kadın ve gençlik kollarındaki arkadaşlarımız çok yoğun çalıştılar. Geceleri tehlikeli alan ve yamaçlarda gençlik kollarındaki arkadaşlarımı görüyordum ve korkuyordum. Evlerine gitmeden bu dava için gençlerimiz duvarlara tırmanarak tehlikeli durumlarla baş başa kalıyorlardı” dedi.

danisma-toplantisi.jpg

Mahalle ve köy temsilcilerinin her gün SKM’yi arayarak oyların yükselmesi için çözüm ürettiklerini ifade eden Günnar, “Bütün teşkilatlarımız canla başla çalıştılar ve ben buna bizzat şahidim. Hiçbir beklentisi olmadan sadece ülkesi, davası, başbakanı ve milletvekili sayısını yükseltebilmek için bu teşkilat gece gündüz demeden çalıştı. İster Muhalefet partilerinden olsun ister partimizin içinden olsun hiç kimse bizim teşkilatlarımızla ilgili olumsuz bir cümle sarf edecek cesareti gösteremez. Gözleri görmeyen vatandaşlar için başbakanımız bir göz doktoru gönderdi. Ayrıca kalbini yoklatmak isteyenlere de bir kalp doktorumuz var. Son günlerde her birimiz cep telefonlarımızı çıkartıp her gün 10 arkadaşımızı arasak ve AK Parti’ye niçin oy vermesi gerektiğini anlatsak, biz bu seçimde başbakanımızın göstermiş olduğu 6-0 hedefini yakalayacağı. Muhalefete bir bakın çok enteseran MHP ile CHP flört ediyor. Gelin güvey oynuyorlar. Bize oy vermiyorsanız CHP’ye oy verin diyorlar. Güneydoğu’da BDP’yi destekleyenler, PKK’yı destekleyenler MHP’yi destekleyeceklerini ifade ettiler. Biz gerçek milliyetçiyiz” diye konuştu.

Günnar’ın ardından söz alan Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ise, 2009 belediye seçimlerinde SKM’de çok heyecanlı toplantılar yaptıklarını belirterek, “Orada herkesin çok çalıştığını ifade etmiştik. Siyasette söylemek önemli değil bazı şeyleri söylememek önemli. Bunlar için teşkilatlarla bir araya gelelim dedik. Seçime 72 saat var bu çok önemli. İnsanların çoğu kararını vermiş, bir kısımı kararsız bir kısmı da düşünmeden kararını vermiş. Sizler bu işi Allah rızası için yapıyorsunuz. Buna gerçekten Salih amel denir. İbadet budur. Allah hepinizden razı olsun. Kendiniz için bir şey istemiyorsunuz, çoluk çocuğunuzun geleceğini düşünüyorsunuz. Biz seçimden seçime çalışan parti değiliz. Seçim bittikten sonra öbür seçim için çalışan bir partiyiz. Üçüncü, dördüncü defa tek başına iktidar olarak Türkiye’yi büyüteceğiz. Türkiye rekordan rekora koşuyor” ifadelerine yer verdi.

danisma-toplantisi1.jpg

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçime üç gün kaldığını belirterek, şu ifadelere yer verdi: “Partimizin önünü açacak olan sizlersiniz. Bu üç günde tamamen uykusuz kalalım, bu üç günde ziyaret ettiğimiz yerleri son kez ziyaret edelim. Yapacağımız programlarda ziyaret etmediğimiz yerleri tamamlayarak, geleceğimizin önünü tıkamayalım. Geleceğimizin ve şehrimizin önünü tıkamaya izin vermeyelim.” İlçe başkanları adına ise Araklı ilçe başkanı Mustafa Tekinbaş kısa bir konuşma yaptı. Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar ise, ‘muhalefetin kendi dağarcığında bir şey yok’ dedi ve şöyle dedi: “Sözün bittiği yerdeyiz. Türkiye’de ilk defa kendi manevi değerlerine uygun bir yapı oluşturulmak istenmektedir” Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, son bir gayret yapılması gerektiğini ifade ederek; “AK Parti mevcut oylarıyla 5 milletvekilini rahat alıyor. Bundan sonraki hedefimiz 6’yı çıkarmak. 2011 milletvekilliği seçimleri 6. Milletvekili’ni seçecek. CHP ve MHP’nin birinci sıra adaylarının ne kadar şansı varsa AK Parti’nin 6. Sıra milletvekili adayının daha çok şansı var” şeklinde konuştu. Milletvekili adayı Dr. Yunus Karabela, sözlerini şöyle sürdürdü: “2000’li yılların kriz ortamının 2011’li yılların AK kadrolarıyla bürünmüştür.

Tüm bu çalışmaları siz teşkilat mensupları yaptınız.” Milletvekili Safiye Seymenoğlu ise, “Bizler çalışmaya 2001 yılında AK Parti kurulurken yaptık. İktidara gelmenin vermiş olduğu heyecanla çalışmalara başladık ve bugünlere geldik. Bunda hepinizin çok büyük katkısı ve emeği var” dedi.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, dünyanın Türkiye’yi çökertmek istediklerini belirterek, “Bundan sonra bunu kimse başaramayacak. MHP ve CHP asla Türkiye’de iktidar olamayacak. Biz her şeyi başaracağız. Bunları göreceksiniz” kelimelerini kullandı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti’ye katılan Köprübaşı Belediye Başkanı ve Saadet Partili belediye meclis üyeleri Seyfettin Sancak ile Eyüp Emin Erdoğan’a partinin rozetini taktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset