İktidara Fena Yüklendi

İktidara Fena Yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, iktidara yüklenerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, iktidara yüklenerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çınar, açıklamasında “ Son günlerde İktidar partisine mensup bir belediye başkanı ve Başbakan yardımcısı arasında gerçekleşen karşılıklı suçlamalar dünden bugüne ülkeyi yöneten iktidar erkinin nedenli bir pisliğin içine batmış olduğunu göstermektedir.

Görevde olduğu 13 yıl boyunca maalesef mağdur edebiyatı yapmaktan öteye geçememiş elini uzattığı bütün konularda çamura saplanmış bir iktidarla karşı karşıyayız.

Hafızalarımızı biraz yokladığımız da biz bu davaların savcısıyız diye nutuk attıkları birçok davanın ucu maalesef vebale ve mağduriyete çıkmıştır. Yüzlerce insan yıllarca düzmece delillerle özgürlüğünden mahkûm bırakılmış onlarcası cezaevinde hayatını kaybetmiş bir kısım kişilerde onuruna ve gururuna yediremeyerek intihara sürüklenerek hayatına son vermiştir. Bugün geldiğimiz noktada o günün Başbakanı bugünün Cumhurbaşkanı “aldatıldık” diyerek günah çıkartmaktadır. Peki, bu konu bu kadar ucuz ve basit bir açıklamayla geçiştirilebilir mi takdiri kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

Diğer bir konu TSK üzerin de gerçekleştirilen ameliyattır. Terör örgütü militanları tanık sıfatı verilerek yüzlerce kahraman Türk subayı yargı karşısına çıkartılmış toplum önün de linç kampanyasına tabi tutulmuştur.

13 yıl boyunca yapılan tüm sınavlara şaibe karıştırılmış binlerce gencin geleceği çalınmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları delik deşik edilmiş sınırlar yolgeçen hanına dönüştürülmüş Ortadoğu bataklığına silah ve mermi taşınmış birçok masum insanın kanına girilmiştir

Milli Eğitim de her yıl değiştirilen sistemle Eğitimsizliğe giden bir geleceğin temelleri atılmış. Ayrıca Milli Eğitim de yandaş atamalar yapılmış Eğitim camiasında kapanması zor derin yaralar açılmıştır.

Kamu kurum ve kuruluşları arasına nifak tohumları ekilmiş her bir kurum bir birine düşman haline gelmiştir.

Sağlık alanında ki çalışmalar tedaviye dönük olmaktan çıkmış ticaret haneye dönüştürülmüştür. Halkın tedavisi değil malzeme satanın ve mütahitin cebi doldurulmuştur.

Emeklilik yaşı yükseltilmiş mezarda emekliliğin yolu açılmıştır.

Dış politika da sıfır sorun ile yola çıkılmış sıfır dost hedefi tutturulmuştur.

Hayali dolar lobileri yaratılarak ekonomide dalgalanmalar yaratılmış vatandaşın cebi boşaltılmıştır.

Üniversiteler terör odaklarının yuvası haline dönüştürülüşüne seyirci kalınmış birçok vatan evladının hayatı terör odaklarının inisiyatifine terk edilmiştir..

Düzmece suikast planlarıyla Devletin mahremine girilmiş saklı gizli belgeler çalınmış bir kısım bilgi ve belgeler de yabancı istihbarat örgütlerine servis edilmiştir.

Demokratikleşme adı altın da bir caninin yol haritası bu millete empoze edilmeye çalışılmaktadır.

Yolsuzluk batağına saplanan Bakan, Bakan çocuğu ve iş adamlarına sahip çıkılmış masum birçok devlet yetkilisi sürgün edilmiştir.

Gelinen son noktada artık Türkiye Cumhuriyeti milli ve manevi değerlerine tarihine örfüne âdetine saygı duyan güçlü ve dirayetli bir iktidara ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaca ilaç olacak yegâne güç Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarıdır. Ülkemizi sürüklendiği bu dar boğazdan çıkarmak nefes aldırmak yeniden güveni inşa etmek en öncelikli hedefimizdir. Bu yüzden Milletimizden beklentimiz güçlü Türkiye için MHP destek olarak iktidar yolunun önünü açmak olmalıdır.7 Haziran da unutmayalım ki oylanacak olan vatanımız milletimiz bayrağımız birliğimiz bütünlüğümüz ve geleceğimizdir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset