İktidar ve Sivil Toplum Birlikte

İktidar ve Sivil Toplum Birlikte

Akçaabat’ta hizmet veren sivil toplum örgütleri yöneticileri ile iktidar partisi yöneticileri Akçaabat’ın sorunları söz konusu olunca birlikte olduklarını deklare ettiler.

 

Akçaabat’ta hizmet veren sivil toplum örgütleri yöneticileri ile iktidar partisi yöneticileri Akçaabat’ın sorunları söz konusu olunca birlikte olduklarını ifade ettiler. 

Akçaabat’ta hizmet veren sivil toplum kuruluşlarından, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Ali Şentürk, iktidar partisi AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ile birlikte Akçaabat’ın sorunları ve çözüm önerileri için birliktelik sağlıyorlar.

 akcaabat-esnaf-ve-ak-parti.20130429162732.jpg

Sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, iktidar partisi yöneticileri ile aralarını sıcak tutarak, Akçaabat’ta yapılacak yatırımlar ve diğer sorunların çözümüne katkı sağlamayı amaçlıyorlar.

 

Muhabirimiz objektifine birliktelik pozu veren iktidar temsilcisi İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, sivil toplum ile birlikte hareket ettiklerini ve sunacakları her türlü çözüm önerilerini değerlendirmeye aldıklarını belirtti.

 

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ise, Akçaabat ve ülke menfaatine olan için her desteği vereceklerini ifade etti. Bulut “Ülkemiz için iktidar veya muhalefet kim güzel birşey yapıyorsa biz sivil toplum örgütü olarak destek veririz. Akçaabat’tın sorunları için iktidar yöneticileri ile sık sık bir araya geliyor ve çözüm yolları arıyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset