İhmal Öldürdü

İhmal Öldürdü

Trabzon’da yaşayan Akçaabatlı 80 yaşındaki adam 6 ay önce açılan inşaat alanına yuvarlanarak can verdi.

 

Trabzon’da yaşayan Akçaabatlı 80 yaşındaki adam 6 ay önce açılan inşaat alanına yuvarlanarak can verdi.

Trabzon’un Erdoğdu mahallesinde yaşan Hasan Şentürk (80) evine giden yol üzerinde  inşaata yapımı için 6 ay önce açılan inşaat sahasına yuvarlanarak hayatını kaybetti.

Olay şöyle gelişti; Dün öğlen saatlerinde ahşap malzemeler ile çocukların açılan inşaat alnına düşmemesi için alanın etrafına korkulup yapmaya çalışan Hasan Şentürk, bir anda dengesini kayberek yaklaşık 10 metrelik taş ile dolu inşaat alanına yuvarlandı. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Hasan Şentürk’ün  iç kanamaya bağlı olarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

BÖYLE İHMAL OLMAZ…

akcaabat-hasan-senturk-oldu.jpg

Yeğeni Avukat Hasan Şentürk, İnsan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini belirtti. Avukat Şentürk “Amcam insanlara zarar gelmesin diye uğraştığı esnada hayatını kaybetti. Ancak bu inşaata sahası 6 aydır bu şeklide duruyor.  Burayı açan müteahhit neden buraya 2 tane çit koyamaz mıydı? Neden burayı bu şekilde terk edip gitti. Bu kadar sorumsuzluk olur mu, İnsan hayatı bu kadar ucuz mu” dedi.

Hasan Şentürk’ün naşı Akçaabat Işıklar Beldesi’nde ikindi namazı sonrası defnedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler