İddialı Hazırlanıyor

İddialı Hazırlanıyor

Akçaabatlı milli sporcumuz Yakup Şener, Antalya' da Değirmenci ve Şener Antalya’da Gençler Dünya Boks Şampiyonası'na hazırlanıyor.



      Akçaabat’ın yetiştirdiği şampiyon ve milli sporcularından olan Yakup Şener, Ekim ayında Meksika’da yapılacak olan Gençler Dünya Boks Şampiyonasında ülkemizi 60kg’da temsil edecek. Bu büyük turnuva için Milli takım ile birlikte hazırlıklarını sürdüren boksörümüz şuanda Antalya’da antrenörü Mehmet Değermenci ile birlikte hazırlıklarını sürdürüyor. 

      Konu ile ilgili  sitemize bir açıklamada bulunan Boks Milli Takım Antrenörümüz Mehmet Değermenci, 24 Nisan tarihinde Antalya Akropol Otel’de başlayan çalışmalarımız 6 Mayısa kadar devam edecek. Buradaki amaçlarının Meksika’da yapılacak olan Dünya şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmek olduğunu söyledi. Kamp bitiminden sonra ise Polonya’da uluslar arası bir turnuvaya katılacaklarını belirterek, burada güzel maçlar yaparak hem tecrübe kazanmak hem de Dünya şampiyonası öncesi eksiklerimizi görmek istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor