İadeyi Ziyaret

İadeyi Ziyaret

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti. Derneğe gelişinde başkan Eyüp Gedikli ve diğer muhtarlar tarafından kapıda karşılanan Boz, dernek toplantı salonunda muhtarlarla bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda bir konuşma yapan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Akçaabat Trabzon’un en büyük ilçesi olduğunu ifade ederek “ Akçaabat’ın emniyet ve asayiş durumunda her hangi bir sıkıntı görülmemektedir. Her yerde olduğu gibi münferit olaylar da Akçaabat yaşanmaktadır” dedi. Muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışmanın önemine işaret eden Boz “ yaptığımız çalışmalarda vatandaşla aramızdaki diyalog bağını kuran ve hem bizlere hem de vatandaşlara yardımcı olmak gibi çok önemli bir misyon üstlenen ve yerine getiren siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli’ de toplantıda yapmış olduğu konuşmada “ kendilerine yönetim kurulu üyelerimizle yapmış olduğumuz hoş geldin ziyaretinden sonra kendilerini davet etmiştik. Müdürümüzde bizim davetimizi kırmayarak bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Diğer muhtar arkadaşlarımızın da katılımı ile hem güzel bir tanışma ortamı olmuştur hem de muhtarlarımız merak ettikleri ve ya bilgi almak istedikleri konularda soru cevap şeklinde mini bir de bilgilendirme toplantısı olmuştur.”
Toplantıya muhtarların yanı sıra Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Sivri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yaşar Sivrikaya ve Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Zeki Alşan’da katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler