Hüseyin Hoca ağlattı

Hüseyin Hoca ağlattı

Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Hüseyin Karaçengel vefat etti.

Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Hüseyin Karaçengel vefat etti.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından kaldırıldığı Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde 17 Ekim Pazartesi sabahı vefat eden Karaçengel, Çarşıbaşı ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından Fener Köyü’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Karaçengel’in cenaze törenine Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı Belediye Başkanı, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Tonya Belediye Başkanı Osman Beş, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Anhmet Üçüncü ve çok sayıda sivil toplum örgütü yöneticibi, eğitimci ve siyaset adamı katıldı.

Hüseyin karaçengel kimdir?

1957 yılında Çarşıbaşı Fener Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini Fener Köyü’nde, orta öğrenimini Çarşıbaşı Ortaokulu’nda, liseyi de Vakfıkebir Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılında Fatih Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü’nden mezun oldu. Kahramanmaraş Lisesi’nde başladığı meslek hayatını Tonya İmam Hatip Lisesi, Çarşıbaşı Lisesi ve Akçaabat lisesi’nde zürdürdü.

Son olarak Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi’nde görev yapan Karaçengel Tarih Öğretmeni Asiye Karaçengel ile evli olup ve 3 çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler