HSM JENERATÖR açıldı.

HSM JENERATÖR açıldı.

HSM JENERATÖR Makina ve Pompa sanayi görkemli bir törenle Yaylacık’ta hizmete açıldı.

Akçaabat’ın makina ve pompa sanayi sektörüne giriş yapan ve Mesut Akçay’ın sahipliğini yaptığı HSM JENERATÖR Makina ve Pompa Sanayi Akçaabat’ın Yaylacık mahallesinde açıldı.

Yaylacık mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:12/1 adresindeki mağazasının açılışını görkemli bir törenle yapan HSM JENERATÖR’ÜN açılış davetine Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi ve  Ali Türen Öztürk başta olmak üzere birçok protokol ve basın mensubu da katıldı.

dsc_0081-002.jpg

Belediye başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ,Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve işyeri sahibi Mesut Akçay’ın  birlikte kurdeleyi kesmesiyle açılan mağazaya halk büyük ilgi gösterdi. 

Açılış dolayısıyla fiyatların oldukça uygun olması halkın ilgisini çekerken, indirimli fiyatların cumartesi gününe kadar devam edeceği öğrenildi.

dsc_0044-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler