Horon Toptan Büyüyor.

Horon Toptan Büyüyor.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Toptan Satış Mağazası’nı yapılan görkemli bir tören ile açtı.

 

Sahipliğini Aslan Çolak’ın yaptığı Horon Toptan, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Toptan Satış Mağazası’nı yapılan görkemli bir tören ile açtı.

Akçaabat Düzköy Caddesi Kayalar mevkiinde hizmete giren Horon Toptan Satış Mağazası’nın açılışına, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Kavaklı Belediye Başkanı H.Halilibrahim Dervişoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi M.Hikmet Eyüboğlu, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat’ın horon ile anıldığını ancak horon isimli işyerinin neredeyse hiç kullanılmadığına dikkat çekti. Kaymakam Ulusoy “Horon Akçaabat ile özdeşleşen bir isim. Ancak çok fazla kullanılmıyor. Bu ismi kullandığı için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah kısa sürede bu mağazaların ülke çapında faaliyet göstermesini bekliyoruz” dedi.

Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen ise, Düzköy caddesinin her geçen gün rağbet gördüğünü belirtti. Türkmen “Akçaabat’ın önemli iş yerleri bu bölgede açılıyor. Burada geçmişte bina yapanlar hemen yolun kenarına bina kurmak istedi. Biz buna izin vermedik. Şimdi bize hak veriyorlar. Bu binanın da önü bu şekilde geniş olmamış olsaydı bu kadar değerli olmazdı. Akçaabat’taki diğer toptancı arkadaşların da bu alana taşınmasını arzuluyoruz”dedi.

dogu-karadeniz-bolgesi’nin-en-buyuk-toptan-satis-magazasi’ni-yapilan-gorkemli-bir-toren-ile-acti1..jpg

dogu-karadeniz-bolgesi’nin-en-buyuk-toptan-satis-magazasi’ni-yapilan-gorkemli-bir-toren-ile-acti2..jpg

dogu-karadeniz-bolgesi’nin-en-buyuk-toptan-satis-magazasi’ni-yapilan-gorkemli-bir-toren-ile-acti3..jpg

dogu-karadeniz-bolgesi’nin-en-buyuk-toptan-satis-magazasi’ni-yapilan-gorkemli-bir-toren-ile-acti.4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler