Hizmete Talibim

Hizmete Talibim

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu, seçim çalışmaları kapsamında partililer ile kahvaltıda buluştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu,  seçim çalışmaları kapsamında partililer ile kahvaltıda buluştu.

7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Abdulkadir Uraloğlu, Ak Parti Akçaabat, Düzköy ilçe teşkilatı ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Akçaabat belediye başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Belediye Başkan vekili Hayrullah Ertem, Büyükşehir belediye meclis üyesi Erhan Nadir, Işıklar eski Belediye Başkanı Hasan Tahsin Öztürk, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu yemekte yaptığı konuşmada bu yola sizlerle çıktım. Bismillah dedim sizlerin yardımını bekliyorum. Hiç bir zaman tutamayacağım sözü vermeyeceğini belirterek ”  Mustafa Cumur’dan sonra bayrağı devralmaya talibim. Bayrağı nasıl ileri taşırım bunun gayreti içeresinde olacağım. Oluşmuş olan eksikliği boşluğu sizlerin desteğiyle birlikte dolduracağız. Hükümetimizin öncülüğü büyük projeler yapıyoruz. Düzköy süz Akçaabat’ın bir ayağı eksiktir. Akçaabat ’sız Düzköy’ü düşünmemiz söz konusu olmaz “dedi.

daa_8654.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset