Hizmete Başladı

Hizmete Başladı

Akçaabat Sahil Kültür Merkezi'nde İlk düğün organizasyonu başarı ile gerçekleştirildi.

     Akçaabat Belediyesi tarafından ihale edilen ve yapımı büyük oranda tamamlanan Akçaabat Kültür Merkezi dün ilk düğün organizasyonuyla hizmete açıldı. İnşaatı 5 ayda tamamlanan ve Trabzon’da örnek bir merkez olan Akçaabat Sahil Kültür Merkezi 1 Ağustos tarihinde tüm birimleri ile tamamen açılacak.

 

            Akçaabat Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve yapımında sonuna gelinen Akçaabat Sahil Kültür Merkezi ilk düğün organizasyonunu yapmanın sevincini yaşadı.

Toplam kullanım alanı 8 bin 500 metrekare olan kültür merkezinde 300 araç kapasiteli otopark,  düğün salonu, konferans salonu, nikah salonu, lokantalar, 2 sinema, kafeterya, eğlence merkezi ve spor salonu bulunmakta. Bölgedeki en modern ve geniş alana sahip kültür merkezlerinden biri olan Akçaabat Sahil Kültür Merkezi özellikle düğün organizasyonlarında halkın gözdesi olmaya şimdiden aday.

 

            MUHTEŞEM DÜĞÜN& SALON

            Önceki gün de Vakfıkebir’de Serbest Muhasebeci olan Dursun Turan’ın peri kızı Aslı Turan ile Arsin Organize Sanayi’de fabrikası bulunan Muharrem Emin Kitapçı’nın yakışıklı oğlu Enis Kitapçı, Akçaabat Kültür Merkezi’nde düzenledikleri muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler. Genç çiftlerin nikahını Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen kıyarken, damadın nikah şahitliğini Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, gelinin şahitliğini ise Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu yaptı.

Düğüne katılan çok sayıdaki davetli topluluğu ise, Akçaabat Sahil Kültür Merkezi’nin düzenlemiş olduğu muhteşem düğün ve nikah törenini tebrik ettiler. Düğüne katılan davetliler ise, Akçaabat’a böylesine güzel bir eseri kazandıranlara teşekkür bir borç biliriz dediler.       

            Kültür merkezinin ortaklarından Ahmet Ziya Öztürk ise, bundan sonrada buna benzer organizasyonlarla bölgemize düğün ve nikahın zevkini yaşatacaklarını belirtti.

 

            Bölgenin Simgesi Olmaya Aday

            Henüz resmi olarak ismi açıklamadıklarını belirten Öztürk, “ Gece gündüz demeden çok çalıştık. Şuan tam olarak bitmese de  Düğün salonunu hizmete soktuk. İnşallah 1 Ağustos’ta resmi açılış yapmayı planlıyoruz. Bölgemizin bu tür merkeze ihtiyacı vardı. Onu giderdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Eser ortaya çıkıncı tüm yorgunluğumuz gitti” diye konuştu.

 

            7 Milyon YTL’ye mal oldu.

            Ahmet Ziya Öztürk, Merkez için hiçbir masraftan kaçmadıklarını her malzemenin en kalitelisinin kullanmaya özen gösterdiklerini de ifade ederek “Bu kadar güzel bir projeye adi malzeme kullanamazdık. Her detayı en ince ayrıntısına kadar düşündük. Bunu yaparken hiç bir masraftan kaçınmak. Diğer ortaklarımız Ali Lermioğlu ve Mahmut Akbulut ile bölgemizin en modern tesisini yapacağız diye bu yola çıktık. Eserimiz ortaya çıktı çok mutluyuz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Kültür Sanat