Hıdırnebi Tabiat Parkı Kapsamına Alınıyor.

Hıdırnebi Tabiat Parkı Kapsamına Alınıyor.

Hıdırnebi Tabiat Parkı Kapsamına Alınıyor.

Hıdırnebi Tabiat Parkı Kapsamına Alınıyor.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti il binasında gerçekleşen basın toplantısına İl Başkanı Haydar Revi’nin yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan katıldı.

4-017.jpg

Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Haydar Revi, kongre süreçleri, Sürmene- Çamburnu ve Tabiat Turizmi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi için son derece önemli olan yaylalarımız konusunda ifadeleri kullandı; “Kadıralak yaylası Tabiat Parkı ilan edildi. Bunun yanı sıra Akçaabat’ta yayla turizminin lokomotifi halinde olan Hıdırnebi Yaylası da Tabiat Parkı kapsamına alınıyor. Doğa harikası olan ve turizm açısından potansiyel bir güce sahip bu güzel yerlerimiz için Bakanlığımız koordinasyonlu ve planlı bir çalışma yürütmektedir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler