Her-Tür Bölgemizin Gücü

Her-Tür Bölgemizin Gücü

Her-Tür Çelik Eşya ve Kilim Mobilya Bayii, Dev Tesisi ile Hizmetinizde.

 

1978 Yılında Akçaabat Yaylacık Mahallesi’nde Selahattin Eyüboğlu tarafından kurulan HER-TÜR,  bugün 2 mağaza, üretim tesisi ile bölgemizin en büyük mobilya ve büro malzemeleri teşhir salonu olarak bölgemizin hizmetinde.

KİLİM Mobilya’nın her türlü halı ve mobilya çeşitlerinin yanı sıra, aksesuar ve çelik raf çeşitlerini bölgnizn hizmetinde suna  Her-Tür Çelik Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Düzköy Yolu üzerinde inşa ettiği 6 bin metrekare kapalı teşhir alanı ile bölgede en iyi olmayı hedefliyor.

Yeni binasında 6 bin metrekare kapalı alan içerisinde 4 bin metrekarelik depo ve 2 bim metrekarelik teşhir salonu bulunuyor.

EYÜBOĞLU “KALİTEYİ ARADIK,TEKNOLOJİYİ TAKİP ETTİK”

Her-Tür Çelik Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilsi Mustafa  Hikmet Eyüboğlui, daima kaliteyi ön planda tutuklarını ve gelişen teknolojiyi sürekli takip ettiklerini belirtti.

Eyüboğlu “Firmamız Kurulduğu günden bu yana her geçen gün teknojik altyapısını yenileyerek, geniş ürün çeşitlerini sürekli genişleterek büyümeye emin adımlarla devam etmektedir. Amacımız kendi alanımızda başlattığımız öncü çalışmaları sürekli yenileyerek kaliteden ödün vermeden pazara taşımaktır.  Bu bağlamda 6 bin m2 karelik yeni yerimizde 4 bin m2 depo,2 bin m2 kare mağaza olmak üzere hem müşterilerimize daha iyi hizmeti daha kaliteli ve ferah bir ortamda sunabilmek hem de bölgemizde istihdamı artırmak için katkıda bulunabilmek amacıyla yeni mağazamızı siz değerli müşterilerimizin hizmetine açmış bulunmaktayız. Her-Tür Mobilya olarak 35 yılı geride bırakırken, mobilya sektöründeki öncülüğümüzü sürdürmeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Mustafa ikmet Eyüboğlu “Her-Tür Mobilya, satışların markasına olan inancını ve bağlılığını, satış sonrası destek hizmetiyle, müşteri memnuniyetini esas olan duruşuyla pekiştiriyor. Her-tür Mobilya personeli olarak kuralcı ve disiplinli kişiliğimizle Kilim Mobilya’nın tüketici nazarındaki güvenilirliğini ve marka imajını bölgemizde başarıyla temsil etmekteyiz. Kilim Markasının Mobilya sektöründeki uzun yıllara dayanan birikimini bundan sonrada tüketiciyle buluşturmak için bütün ekip olarak hep birlikte öz verili bir çalışma içersinde olacağımızı da belirtmek isteriz. Değişmeyen hedefimiz, ister işiniz ister evinizde, yaşamınızın her alanında kullanacağınız binlerce ürünü uygun fiyat garantisi ile sizlere sunarak memnuniyetinizi daima birinci planda tutmaktadır. Hayalleriniz ve heyecanınızı paylaşırken teşvik edip yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz” dedi.

her-tur-mobilya-dekorasyon1.jpg
6 Bin Metreklare Kapalı Alanı İle Bölgenin En Büyüğü

her-tur-mobilya-dekorasyon.jpg

her-tur-mobilya-dekorasyon2.jpg
Her-Tür Kilim Mobilya teşhir Salonu Düzköy Yolu Üzeri Kayalar Mahallesi'nde

her-tur-mobilya-dekorasyon2.20120605164623.jpg
Her-Tür Kilim Mobilya'da Son Modem Mobilyaları Bulabilirsiniz.

her-tur-mobilya-dekorasyon2.20120605164718.jpg

her-tur-mobilya-dekorasyon2.20120605164812.jpg

her-tur-mobilya-dekorasyon2.20120605164859.jpg

her-tur-mobilya-dekorasyon2.20120605164943.jpg

her-tur-mobilya-dekorasyon2.20120605165037.jpg

hertur.jpg


adomedya-telefon.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler