HEM Bakıcılık Kursu

HEM Bakıcılık Kursu

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi (HEM) bünyesinde açılan Çocuk Bakıcılığı Kursu’na katılan 17 kursiyer sertifikalarını aldı.

    

Düzenlenen törenle sertifikalı çocuk bakıcısı olan kursiyerler, “Sıra artık iş bulmada. Belki de işin en kolay kısmını geride bıraktık ancak, almış olduğumuz eğitimin neticesini, aile bütçelerimize yapacak olduğumuz katkılarla taçlandırmak istiyoruz.” diye konuştular. 
HEM binasında düzenlenen sertifika töreninde heyecanlı oldukları gözden kaçmayan kursiyerler, 244 saatlik kurs süresince çocuk bakımı hakkında gerekli olan bütün bilgileri edindiler. Usta Öğreticiler Çiğdem Çiftçi, Mediha Gürbüz, Hanife Şahinler ve Yıldız Kalay gözetiminde gerek teorik, gerekse de uygulamalı olarak çocuk bakımı kursu gören 17 kursiyere sertifikalara Akçaabat HEM Müdürü Mustafa İnal ile usta öğreticileri tarafından verildi.
Sertifikalarını ellerine alan kursiyerler gazetemize yaptıkları açıklamada, iş isteklerini dile getirdiler. Kursiyerler, anaokullarında görev alabileceklerini ya da çalışan ailelere yardımcı eleman olarak destek verebileceklerinin altını çizerek, “Aile bütçelerimize katkıda bulunmak istiyoruz. Umarız yetkililer ve işleri nedeniyle çocuklarını bakmakta zorlanan aileler sesimizi duyarlar.” Sözleriyle iş beklentilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim