Hekimoğlu Akçaabat'ta Sahnedeydi

Hekimoğlu Akçaabat'ta Sahnedeydi

Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBKT) "Hekimoğlu Derler Aslıma" isimli tiyotroyu Akçaabat’ta tiyatro sevenler ile buluşturdu.

 

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce bu yıl 2. Düzenlenen Akçaabat Tiyatro Festivali kapsamında Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBKT) "Hekimoğlu Derler Aslıma" isimli tiyotrosu sahne aldı.

hekimoglu-akcaabat.jpg

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’ndeki tiyatro gösterisine, İl Genel Meclis Üyeleri Kenan Haçkalı ve Mustafa Hikmet Eyüboğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu  ile çok sayıda tiyatro sever izleyici olarak katıldı.

Aydın Üstüntaş'ın yazdığı, Ali Kemal Tandoğan'ın yönettiği ve OBKT Oyuncularının oynadığı "Hekimoğlu Derler Aslıma" adlı tiyatro izleyicilerden tam not alırken izleyicilerden bazıların göz yaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

hekimoglu-akcaabat.20120308140752.jpg

 Gösteri sonrası bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Akçaabat’ta kültürel etkinliklerin her geçen gün artmasından son derece mutlu olduğunu belirtti. Köse “İlçemizde bu tür etkinliklerin yapılması bir eğitimci olarak bizleri son derece mutlu etmektedir. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu’nun katkısı büyük olduğuna inanıyorum. Kendisine bir Akçaabatlı olarak çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Milli Eğitim Müdürü Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu’na teşekkür plaketi sundu.

tiyatro-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat