Hedeflerini Açıkladı

Hedeflerini Açıkladı

Canalioğlu, hedeflerinin tarımda yeniden kendine yeten bir Türkiye olduğunu belirtti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı M. Volkan Canalioğlu, hedeflerinin tarımda yeniden kendine yeten bir Türkiye olduğunu belirterek, "CHP iktidarında çiftçinin ürün ve prim bedellerini ekim öncesi açıklayacak, ödemeleri zamanında yapacağız. Çiftçinin tarımsal üretimden para kazanamayıp yoksullaşmasına izin vermeyeceğiz. Köylerimiz ıssızlaşmayacak, gençlerimiz çalışıp para kazanacak, tarlalarımız yeşerecek" dedi.

canalioglu-macka.jpg

Maçka ilçesinin Çağlayan beldesi ve bağlı köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Canalioğlu, iktidara geldiklerinde Fiskobirlik'i yeniden eski günlerine kavuşturacaklarını, fındığın ise hak ettiği değere kavuşacağını söyledi..Türkiye'de hayvancılığın çökme noktasına geldiğine değinen Canalioğlu, "Üretimi öldüren ithalat politikaları son bulacak.. Süt hayvancılığı ve besicilik yapanları destekleyeceğiz.. Süt ve süt işleme tesislerini geliştirip yaygınlaştırıp, özel sektörün girmediği bölgelerde bu çalışmaları kamu yoluyla gerçekleştireceğiz" diye konuştu..

Volkan Canalioğlu, 2-B arazilerinde tarım yapan köylüye öncelik tanıyacaklarını, tarıma açık 2-B alanlarını, üzerinde tarım yapan orman köylüsüne, uzun süreli ve bedelsiz olarak tahsis edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset