Hedefi Marka Kurum Yapmak

Hedefi Marka Kurum Yapmak

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, 150 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını ve kendi markasıyla üretim yapan bir kurum olmayı hedeflediklerini belirtti.

Haber:Nesrin BAYRAM - Derviş ALTUNTAŞ

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, 150 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını ve kendi markasıyla üretim yapan bir kurum olmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Trabzon, Giresun, Rize, Artvin, Bayburt ve Gümüşhane Şube Müdürleri’nin hazır bulunduğu değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Güvendi, Tarım Kredi’nin kendi markasıyla üretim yapmasının hedeflediklerini belirtti. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’nin 150 yıllık bir mazisi olduğunu ancak bir marka yaratamadığını ifade eden Güvendi “Bizim işimize odaklanmamız lazım. Bizim de bu ülke için çiftçilerimiz için yapacağımız çok şey var. Artık bazı şeyleri geride bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor. Bu ülkede markalar üreten bir kurum olmamız gerekiyor. Biz de bunun gereğini yapmaya çalışacağız. Bu bizim görevimizdir. Güzel şeyler yapmak yolunda koşuşturacağız” dedi.

 

Kurumun yeni dönemde her yönüyle daha etkin olacağını ifade eden Güvendi “Birilerini idare etmek zorunda değiliz. Bu kurum birilerini idare etmek zorunda olmayacak. Kurumda çalışan herkes buraya sahip çıkacak. Bu kuruma sahip çıkmayana bu kurum sahip çıkmayacak. Ekmeğinin kıymetini bilmeyen, İşinin kıymetini bilmeyen, arkadaşının kıymetini bilmeyen arkadaşlar ile yollarımızı ayıracağız. İsterse bu kuruma 2 yıl önce girmiş olsun. Bu ekiple koşacak arkadaşlar ile yola devam edeceğiz. Koşacak isteği, arzusu, cesareti yoksa bu kişilerle yollarımızı ayıracağız. Burası devlet dairesi değil. Biz hazinenin bütçesinden bir kaynak almıyoruz. Koşmayan bir arkadaşımız koşan bir arkadaşın hakkını yiyor demektir” dedi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü Ergin Çubukçu ise yaptığı konuşmada, şube müdürlerinin ve çalışanlarının dairelerde veya makam odalarında değil, çiftçilerin yanında olmasını istedi. Çubukçu “Bizim temel amacımız saygı ve sevgi ortamında çiftçilerimize güzel hizmetler sunabilmektir. Bu hizmeti çiftçilerimizin yanına giderek vermeli ve sürekli onların yanında olmalıyız. Biz zamanımızı çiftçilerimiz ile onların sorunları ile geçirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Program sonunda Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi’ye isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler