Hedef Süper Lig

Hedef Süper Lig

Kurulduğu günden bugüne kadar birçok spor dalında adından söz ettiren Tütünspor, süper lig özlemine bu yıl son vermek istiyor.

Kurulduğu günden bugüne kadar birçok spor dalında adından söz ettiren Tütünspor, süper lig özlemine bu yıl son vermek istiyor.

Geçen yıl katıldığı Hentbol 1. Liginde play off maçlarında süper lig kapısından geri dönen Yeşil- Sarılılar bu yıl bu kapıyı aralamak istiyorlar. Hafta sonu lig maratonunu sona erdiren Tütünspor’un gözü bu ay yapılacak olan play -off maçlarına çevrildi. Ligi 28 puanla 3. Sırada tamamlayan Akçaabat temsilcisi süper lig şansını kaybetmek istemiyor. Hentbol federasyonu tarafından bu ay içerisinde yapılacak olan play-off grubunda 4’ lü finale kalmak için çalışmalara başladı.

Bilindiği üzere geçen yıl Ankara’da yapılan yükselme müsabakalarında Tütünspor bu şansını kaybetmişti.

Başkan Fazı Tuylu, yaptığı açıklamada ”Büyük bir camiayız ve kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Futboldan atletizme, güreşten hentbola kadar birçok spor dalında mücadele ediyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz sporcuya yatırımdır. Kulübümüzün değerlerine yakışır bir şekilde mücadelemizin devam ettiriyoruz. Yapılacak olan final grubu müsabakalarında hedefimiz mutlak suretle süper lig olacaktır. Bu konuda bize destek olan herkes teşekkür ediyoruz” dedi.

Final Müsabakalarını nerede oynanacağı federasyon tarafından belli olmazken müsabakalar ay sonunda oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor