Hedef Lideri devirmek

Hedef Lideri devirmek

Kırmızı-Beyazılar, pazar günü deplasmanda oynayacakları lider Karabükspor maçının hazırlıklarını üç puan parolasıyla sürdürüyorlar

Kulüp Basın Sözcüsü Hayri Güner, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ve galibiyeti hedeflediklerini ifade etti

Hedef Üç Paun
Ligin ilk yarısında kendi evinde golsüz berabere kaldığı lider Kardemir Karabükspor ile pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Akçaabat Sebatspor, bu müsabakanın hazırlıklarını yeni teknik direktör Erol Tonbul nezaretinde üç puan parolasıyla sürdürüyor. Kulüp Basın Sözcüsü Hayri Güner, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ve galibiyeti hedeflediklerini ifade etti.

Şeydanın Bacağını Kıracağız
Ligin ilk yarısında golsüz berabere kaldıkları Kardemirspor Karabükspor maçından bu kez üç puanla ayrılarak Trabzon’a moralli bir şekilde dönmek istediklerini ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Güner, “İyi bir ekibimiz var. Ancak ligin ilk yarısın son maçından bu zamana kadar galibiyetle tanışamadık. Yeni Hocamız Erol Tonbul ligin son maçında şeydanın bacağını kırarak devreye moralli girmek istiyoruz” dedi.

Bizi Mahcup Etmeyeceklerdir
Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak yarın erken saatte Karabük’e gideceklerini dile getiren Güner, “Takımda hafif sakatlıkları olan oyuncularımız var. Bu oyuncularımı maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Oynayamayacak olan futbolcularımızın yerine görev alacak oyuncularımız var. Bu futbolcularımız eksik oyunlarımızı aratmayacaklarına inanıyorum ve kendilerine bu maçta güveniyoruz” diye konuştu.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor