Hedef 3 Puan

Hedef 3 Puan

Akçaabat Sebatspor hırs Küpü. Maçlara çıkmama kararı alan rakibimiz Mardinspor ise Akçaabat'ta gelip gelmeyeceği bugün belli olacak.

2.Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu sahasında Mardinspor ile oynayacak olan Akçaabat Sebatspor’da puan kaybına yer yok. Puan kaybetme limitini dolduran ve geçtiğimiz haftadan itibaren kaybedilenleri telafi etmeye başlayan Kırmızı-Beyazlılar, Mardinspor’u da gözüne kestirdi. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdüren temsilcimizde oyuncuların oldukça hırslı ve morallerinin yüksek olduğu belirtilirken, yönetim ve teknik heyete galibiyet sözü verdikleri kaydedildi.

 

Futbolcuları Hırs Bastı

Zorlu maç öncesi Teknik Direktör Mehmet Birinci’nin de oyuncularını en iyi şekilde motive etmeye çalıştığı kaydedilirken, 6 puanı bulunan temsilcimiz 11 puanlı Mardin’i yenerek aradaki puan farkını azaltmak istiyor. Öte yandan bu sezon ligdeki ilk galibiyetini deplasmanda elde eden Kırmızı-Beyazlılar, evindeki kazanama geleneğine de bir son vererek bu anlamda da ilki yaşamak istiyor. A.Sebatspor’un, evinde oynadığı 5 maçta sıfır puan çekmesi futbolcuları Mardin maç öncesi daha da hırslandırdı.

 

Öte yandan 2. Lig Beyaz Grup'taki rakiplerimizden Mardinspor'un teknik direktörü Orhan Kapucu, futbolcular ile bir karar almışlardı ve Perşembe gününe(bugün) kadar takıma sahip çıkılmadığı takdirde Pazar günü oyacakları Akçaabat Sebatspor maçına gitmeyeceklerini söylemişlerdi.

 

Kapucu, "Bugün akşama kadar birilerinin sahip çıkmalarını bekleyeceğiz. Bu valimiz de olabilir. Eğer kulüp personelini alacaklarını veya futbolcularının alacaklarının ödenmesini istiyoruz. Bizim artık yapabileceğimiz bir şey kalmamıştır. Yarın sabah maç için uçakla Akçaabat'a gitmemiz gerekir. Eğer sahip çıkılmasa biz de o maça gitmeyeceğiz. Ben bütün futbolcularımın arkasındayım, bu kararımızın arkasındayız gerekirse maça gitmeyeceğiz. Mardin'e tebliğ ediyoruz. Mardin'de yaşayan herkes bilsin ki bu futbolcular onuru ve şerefi ile bu takımı 11 puanla buraya getirdiler" dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor