Hedef 3 puan

Hedef 3 puan

Akçaabat Sebatspor Çankırı'ya bileniyor

Akçaabat Sebatspor'da, kulüp genel kaptanı Ethem Gören, Çankırı Belediyespor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmada iyi futbol oynayıp istedikleri sonucu almak istediklerini söyledi.
Ethem Gören, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Çankırı Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, ''Zor bir deplasmana gidiyoruz. İki takım da zirvede olabilmek için mücadele veriyor.Zevkli ve çekişmeli geçeceğini düşündüğümüz karşılaşmadan iyi bir sonuç almak ve zirveye ortak olmak istiyoruz'' dedi.
Gören, son haftalarda üst üstte aldıkları galibiyetlerin tesadüf olmadığını da ifade ederek, ''Takımımızı yeni oluşturduğumuzdan dolayı ilk maçlarda istediğimiz neticeyi elde edemedik. Ancak şimdi takım istediğimiz oyunu sahaya yansıtmaya başlayınca iyi sonuçlar da gelmeye başladı. Çankırı maçında da iyi futbol oynayıp camiaya bayram öncesi bir hediye vermek istiyoruz'' diye konuştu.
Akçaabat Sebatspor'da sakatlığı bulunan Okan ve Mutlu'nun forma giyip giymeme durumunun maç saatinde belli olacağı bildirildi.

Akçaabat Sebatspor Çankırı'ya  Ulusoy firması tarafından tahsis edilen otobüsle  Cuma sabahı hareket edecek. 

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor