Hazırlık Maçını 2-0 kazandık

Hazırlık Maçını 2-0 kazandık

Akçaabat Sebatspor İdmanocağıspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından 2-0 üstünlükle ayrıldı.

Akçaabat Sebatspor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Değirmenderespor karşılaşmasının hazırlıklarına devem ediyor.
Bu gün Akçaabat Fatih Stadyumunda İdmanocağıspor ile karşılaşan Akçaabat Sebatspor, Karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrıldı.Karşılaşmanın gollerini Nejdet ve Emre Köksal kaydetti.Sebatspor karşılaşmaya Ahmet, Zafer,Ümit, Adem, Sonay, Nejdet, fatih, Emre, Ali, Hakikat, ve Murat on biri ile çıktı.

Karşılaşmada futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.
Karşılama sonrası sitemiz muhabirine açıklama yapan teknik direktör İsmail batur, yaralı bir karşılaşma olduğunu ve bir çok eksiklerini görme fırsatı bulduklarını söyledi. Batur “oyuncularımın mücadelelerinden son derece memnunum.karşımızdaki rakipte genç bir ekip.Bu ekibe karşı iyi futbol oynadık.Ama yinede eksiklerimiz var,.bazı arkadaşlar kişisel hataları ön plana çıkıyor. Bu sorunu halletmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Batur ayrıca hafta sonu oynayacağımız Değirmenderespor karşılaşmasına da değinerek “bu maç her iki takım içinde son derece önemli.lige moralli girebilmek için sahadan 3 puanla ayrılmalıyız.Şansların eşit olduğu kanaatindeyim.Biz saha avantajımızı kullanarak karşılamadan gülerek ayrılmak istiyoruz” dedi.
    

    

    
Maç sonrası yöneticiler tarafından futbolculara tatlı ikramı yapıldı.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor