Hayırlı Olsun Ziyareti

Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve parti yönetim kurulu üyeleri Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse’yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

2009-2010 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle AK Partili yöneticiler ilçedeki okulları ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse’yi makamında ziyaret eden Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat’ın son yıllarda eğitimde büyük bir atak içerisinde olduğunu ve bu başarının gelecekte daha da yukarılara çıkartılması gerektiğini belirtiler.

 Ziyarette konuşan Osman Çavuş,  öncelikle kazasız bir sezon dileğinde bulundu ve “Birçok öğrencimiz taşımalı sistemle okullarına gidiyor. Bu her zaman bir risk oluşturuyor. Öncelikle kazasız belasız bir eğitim yılı diliyorum. Akçaabat son yıllarda eğitimde gerek fiziki gerekse personel anlamında çok yol kat etti. Ama bu yeterli değil, gelecek nesilleri iyi yetiştirmek ve daha iyisini yapabilmek için çaba harcamaya devam edeceğiz. ” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse ise yaptığı konuşmada, özellikle İngilizce ve edebiyat öğretmenine ihtiyaç duyulduğunu, fiziki olarak ise önemli bir eksikliğin olmadığını belirtti. Akçaabat’a Fen lisesi kazandırılması gerektiğini de belirten Köse “Akçaabat’a bir fen lisesi kazandırmalıyız. Bunun için arsa imkanımız var. Siyasilerinde bu işe sahip çıkmalıdır. Akçaabat’a alınacak fen lisesi eğitim seviyemizi üst daha da artıracaktır” dedi.

 

Mehmet Salih Köse, Halk Eğim Merkezi’nin geçici olarak bir binada eğitime devam ettiğini ancak gelecekte sorun yaşamamak için şimdiden Akçaabat Halk Eğitim Merkezi için bir bina inşa etmenin zorunlu hale geldiğini belirtti.

Öte yandan AK Parti ilçe teşkilatı ekipler halinde tüm okulları ziyaret ederek başarı dilediler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler