Havalimanında Turizm Zirvesi

Havalimanında Turizm Zirvesi

Havalimanında Turizm Zirvesi

HAVALİMANINDA TURİZM ZİRVESİ

Trabzon’daki turizm yatırımlarından sorumlu milletvekili olan AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, bölgedeki yatırımları incelemek üzere Trabzon’a gelen Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş ile Uzungöl’de yapılması planlanan ve fikir babası olduğu seyir terası projelerini değerlendirdi.

Trabzon Havalimanı’nda Genel Müdür Taş ile bir araya gelen Köseoğlu, “Trabzon'a gelir gelmez Milli Parklar Genel Müdürü Sayın Nurettin Taş ile birlikte ilimizde Milli Parklar tarafından gerçekleştirilen projeleri inceledik. Özellikle Uzungöl ve Sera Gölü’ne yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdik, projelerin hızlandırılması noktasında istişare ettik. Projelerin son durumu hakkında Milli Parklar İl Müdürü Akif Ümüzer ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Bulut'tan da bilgi aldık” dedi.

AK Parti Trabzon milletvekili Salih Cora’nın da katıldığı mini turizm zirvesini değerlendiren Köseoğlu, Uzungöl’de önerdikleri 2 adet seyir terası projesine ilişkin hazırlık aşamalarının sonuna yaklaşıldığını belirterek, “İlgili birim çalışanları projeleri hazırlıyor. Bir yandan da ihale şartnamesi hazırlanıyor. Projeleri yakından takip ediyoruz. Trabzon turizminin gelişmesi için her türlü fedakarlığı ortaya koymamız gerekiyor” dedi.

ayse-sula-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler