Havacılık Kulübünden Ziyaret

Havacılık Kulübünden Ziyaret

Trabzon Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Pilot Şener Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti. -

Trabzon Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Akçaabatlı Pilot Şener Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Bayraktar, 5 ay önce kurulan ve şu anda 23 üyesi kulübün iki amacı olduğunu belirterek bu amaçların ilkinin havacılığın Trabzon'daki gençlere sevdirilmesi, diğerinin de gençliğin bu şekilde olumsuz davranışlara yönelmesini engellemek olduğunu söyledi.

Çeşitli tanıtımlarla üye sayılarını artırmayı hedeflediklerini kaydeden Bayraktar, “Bölgede ağırlıklı olarak yamaç paraşütüne daha çok önem vereceğiz.

Havacılık kolu olan okullarda model uçak yapımı ve yarışmaları düzenlemek için malzeme ve bilgi alışverişinde bulunacağız. Pilot sayımızın artmasıyla birlikte uçuşlarımızı gerçekleştirdiğimiz Akyazı Beldesi ile Yoroz mevkiinde havacılık şenliği düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

Vali Okutan ise havacılığın önemine işaret ederek bu konuda yapılacak her türlü çalışma ve projeyi destekleyeceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler