HATIR MAÇI MI?

HATIR MAÇI MI?

 

 Türk futbolunda son zamanlar da konuşulan tek konu hatır şikesinin ve hatır maçın olduğu. Kime söylerseniz söyleyin hiçbir camia ve yönetim bunu kabul etmez tabi sahada mücadele eden futbolcularda bunu kabul etmez.

Hafta içinde Ankara deplasmanın da lider Bugsaşspor’u deviren Kırmız şeytanlar dün fatih stadyumunda beni şaşıttılar. Bu sezon içerde ve dış sahada toplam on altı karşılaşmasını seyrettiğim Akçaabat sebat sporlu futbolcular dün beni hayal kırıklığına uğrattılar. Bu yıl dört kez karşılaştığı Karadeniz spor’u konuk eden Akçaabat Sebat spor yine sahadan boynu büyük ayrıldı.

Sezonun ilk maçında yine kendi sahasında rakibine 4-2 mağlup olan sebat spor deplasmanda 3-0 gibi  farklı mağlup olurken klasman gurubunda da rakibine ilk maçta 3-0 gibi ağır bir yenilgi almıştı.

Sebastpor kendi  sahasında  şampiyonluğa oynayan yükselme grubuna kalan Çorumspor, Tokatspor ile Etimesgut Şekerspor'a çelme takan kırmızı beyazlılar futbolcuları dün mumla aradık.

Ligde aldıkları galibiyetlerle küme hattından biraz olsun uzaklaşan kırmızı beyazlıları lig sonunda küme hattının üstünde olması benim için büyük bir başarıdır.

 

Dün Akçaabat fatih stadyumu son zamanlarda böylesine kalabalık seyirci görmedim. Umarım bu seyirci bundan sonrada takımlarına sahip çıkar. Bu arada Ekonomik sıkıntı çeken Akçaabat Sebat spor için üç TL vermeyerek farklı yolları seçen  patronları buradan kınıyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.