Hatipoğlu Teşkilata Vurgu Yaptı

Hatipoğlu Teşkilata Vurgu Yaptı

HATİPOĞLU: TEŞKİLATLAR ÇOK ÖNEMLİ

 

AK Parti Akçaabat İlçe Danışma toplantısında , AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Hatipoğlu da bir konuşma yaptı. Konuşmasında, küresel senaryoların ülkemizin aleyhine yazılmaya başlandığı günümüzde güçlü yönetim/yönetici gerekliliğine vurgu yaparak artık bir dünya lideri olduğunu bütün kesimlerin kabul ettiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kaçınılmaz liderliğine topyekûn katkı verilmesi gerektiğini savunan Hatipoğlu, “Bu anlamda teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor.” dedi

Akçaabat İlçe Koordinatörü de olan İl Yöneticisi Hatipoğlu, AK Parti’yi halen daha bekleyen çok önemli vazifeler olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

“Birlik ve beraberlikle teşkilat görevlilerimizin verecekleri katkı çok önemli. Elimizi taşın altına koymadan olmuyor. Bizler teşkilatlanmamızı en iyi şekilde gerçekleştirdiğimizde, yerelden sağlayacağımız katkı ile hükümetimizin eli kuvvetlenecektir. Gevşek bırakmaya gelmeyecek kadar önemli süreçten geçiyoruz. Küresel bir güç olduğumuzu kabullenmekte güçlük çekseler de artık bu durumu kabullenmekten başka yol olmadığını anlayan güçlerin saldırısı altındayız, bu bilinmelidir. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’nin öncülüğünde ilerleyen Türkiye’nin önüne setler örmeye çalışmaları da bunun açık bir göstergesidir. Bizlere karşı içte ve dışta tedbirler alınması sonucu değiştirmeyecek, inancı eksiksiz, maneviyatı güçlü Türkiye’nin yükselişi devam edecektir. Siz teşkilat mensuplarımızın da buna katkısı inkâr edilemez düzeydedir. Bunu böyle bilerek gayretkeşliğimizi bırakmayıp her an bütün senaryolara hazırlıklı olacağız. Partimizin güvencesi milletinden ve teşkilatlarından aldığı güçtür.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler