Hastanede Hafta Sonu Polikliniği

Hastanede Hafta Sonu Polikliniği

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde, cumartesi günleri de 09.00-13.00 saatleri arasında poliklinik hizmeti verileceği bildirildi.

 


 Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Hasan Rıza Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanede poliklinik hizmeti talebinde büyük yoğunluk yaşandığını bu talebe karşılık vermek amacıyla polikliniklerde,  hafta sonu cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında hasta kabul edileceğini kaydetti.

Aydın, hastane olarak, Akçaabat’ın yanı sıra Trabzon merkezi ve diğer ilçeleri ile yakın illerden gelen hastalara hizmet verdiklerini, polikliniklere günlük 2400 hastanın muayene olduğunu ve yatak doluluk oranının %90 seviyesinde olduğunu ifade ederek “Hastanemiz hafta içinde yoğun bir şekilde hasta kabulü yapmaktadır. Özellikle hafta içi çalışan vatandaşlarımız için hafta sonları gelip muayene olabilecekleri 8 polikliniğimizi hizmete soktuk. Amacımız çalışan insanların hafta sonun rahat bir şekilde muayene olmalarını sağlamaktır” dedi.

Cumartesi günleri açık olacak poliklinikler ise şunlar olduğu açıklandı: Genel cerrahi, Beyin cerrahisi, üroloji, dahiliye, Kulak burun boğaz, Psikiyatri, Kadın doğum ve diş.

akcaabat-hackali-baba-devlet-hastanesi-poliklinik.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler