Hastane Mart'ta Açılıyor

Hastane Mart'ta Açılıyor

Akçaabat Devlet Hastanesi Mart ayı içerisinde açılıyor. Vekiller hastanede incelemelerde bulundu.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, yapımı tamamlanan Akçaabat Devlet Hastanesi’nin bölgemizin örnek hastanelerinden birisi olacağını söyledi.

 

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan ve kısa süre sonra açılması planlanan Akçaabat Devlet  Hastanesi’nde AK Parti Trabzon Milletvekilleri TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl ve Mustafa Cumur incelemelerde bulundu.

 

İnceleme sonrası AA muhabirine açıklamalarda bulunan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Akçaabat Devlet Hastanesi’nin

 

Akçaabat Devlet Hastanesi bölgenin medarı iftiharı olan bir hastane olacak. Akçaabat’a ve Trabzon’a yakışır bir hastane oldu. Eminim ki bir çok şehirdeki kişilerin imrenerek bakacağı bir hastane oldu. Hizmet kalitesi bakımında da çok kaliteli olacaktır. Ekip ekipman ve iyi yetişmiş doktor bakımından bölgenin ihtiyacına cevap verebilecek bir hastane olacak. Küçük eksikleri var, bu eksikleri yerinde görmek için hastaneyi dolaştık.Bu eksiklerde kısa sürede giderilecek. Ama şuan için hastane açılışa hazır. Mobilya ve diğer cihazların yerleştirilmesi yapılıyor. Sanırım şubat veya mart ayı içerisinde hasta kabulüne başlar. Bu eserin buraya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

akcaabat-hastane-3.jpg

 

akcaabat-hastane-4.jpg

 

akcaabat-hastane-5.jpg 

Hastane ziyaretine, Trabzon İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Tosun, AK Parti Akçaabat ilçe başkanı Osman Çavuş ve partililer da katıldı.

 

Haber ve Foto:Derviş ALTUNTAŞ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler