Hastane İnşaatı Başladı

Hastane İnşaatı Başladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca ihale edilen Akçaabat Devlet Hastanesi inşaatına başlandı.

    Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca ihale edilen Akçaabat Devlet hastanesi inşaatına başlandı.

 

            Akçaabat eski karayolları 105.Şube şefliğinin bulunduğu alana inşa edilecek olan ve 200 yatak kapasiteli olması planlanan hastane ihalesini kazanan firma çalışmalara başladı. Ak Parti Trabzon milletvekili ve Meclis Sağlık Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl  çalışmaları takip etti. Cevdet Erdöl burada yaptığı açıklamada, sağlık yatırımlarına devem ettiklerini belirterek Akçaabat’ın çok modern bir hastaneye kavuşacağını belirtti. Erdöl “İhaleyi Kazan Genç inşaat yetkilileri kısa sürede burayı bitirip bize teslim edeceklerdir. Buraya çok modern bir hastane yapacağız. Her hastanede olduğu gibi ilk baktığımız hastanelerin ulaşımının kolay olmasıdır. Bu hastaların ve o hastaneye gelecek olan diğer insanların rahatlığını düşünmemiz gerekiyor. Burada da ileriki günlerde Karayolları tarafından bir kavşak çalışması yapılmasını bekliyoruz” dedi.

 

            Erdöl, Akçaabat devlet hastanesinin ilk kazması vurulurken burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek ihaleyi kazanan firmanın inşaatı kısa südre bitireceğinden kuşkusu olmadığını belirtti.

Karyolları Bölge Müdürü Murat Boydaş'ta inşaat alanına gelerek alanda karayollarına prefabrikelerin buradan başka bir yere taşınacağını ve kavşak için yeni bir çalışma yapacaklarını belirtti.

 

 

Derviş ALTUNTAŞ
info@akcaabathaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler