Hasan Sivrikaya Emekli Oldu

Hasan Sivrikaya Emekli Oldu

Hasan Saka İlköğretim Okulu’nda kuruluşundan bugüne kadar müdürlük görevini üstlenen Hasan Sivrikaya’nın emekliye ayrılması okulunda büyük üzüntü yarattı.

Akçaabat’ın Akçakale Beldesi’ndeki eğitim kurumlarımızdan olan Hasan Saka İlköğretim Okulu’nda kuruluşundan bugüne kadar müdürlük görevini üstlenen Hasan Sivrikaya’nın emekliye ayrılması okulunda büyük üzüntü yarattı. Sivrikaya, okulda düzenlenen bir törenle öğrencileri tarafından, Körfez Köfte Salonu’nda düzenlenen yemekte de mesai arkadaşları tarafından uğurlandı.
Hasan Saka İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen programda, okul öğrencileri Müdür Sivrikaya’nın üzerlerinde bıraktıkları etkileri dile getiren konuşmalar yaptılar ve yazdıkları şiirleri okudular. Öğrenciler, Sivrikaya’yla ilgili olarak hafızalarında kalan anıları da paylaştılar. Programda Sivrikaya’nın oldukça duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı gözlerden kaçmadı.
Hasan Sivrikaya’ya ikinci veda programı ise öğretmen arkadaşları tarafından düzenlendi. Körfez köfte Salonu’nda gerçekleştirildi. Sivrikaya’nın ailesiyle birlikte katıldığı yemekte öğretmenleri tarafından alınan hediye ve Hasan Saka İlköğretim Okulu’na yaptığı katkılardan ötürü hazırlanan plaket Matematik Öğretmeni Ömer Yılmaz tarafından verildi.
8 Nisan 1975 yılında Siirt’in Kurtalan ilçesindeki Kayabağlar Ortaokulu’nda öğretmenliğe ilk adımını atan ve daha sonra Beşikdüzü Şahmelik Ortaokulu, Ordu Ünye Tekkiraz Ortaokulu, Akçaabat Salacık Ortaokulu ve Akçaabat Akçakale Ortaokulu’nda öğretmenlik ve idarecilik yapan Sivrikaya, 15 Kasım tarihi itibariyle emekliye ayrılmıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim