Hasan Beşli "İnsanların En Hayırlısı İnsanlara Hizmet Edendir"

Hasan Beşli "İnsanların En Hayırlısı İnsanlara Hizmet Edendir"

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Hasan Beşli, Akçaabat Muhtarlar Derneğinde Başkan Eyüp Gedikli ve muhtarlarla bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı olarak Ankara’da Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Üyesi olan ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Hasan Beşli, Akçaabat Muhtarlar Derneğinde Başkan Eyüp Gedikli ve muhtarlarla bir araya geldi.

Mahalle ve muhtarlıklara çok önem verdiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Hasan Beşli “Benim için mahalleler ve muhtarlıklar çok önemlidir. Mahalle ve muhtarlıklarda huzur olmazsa mahalle ve muhtarlıklardan meydana gelen şehirde huzur olmaz, devlette huzur olmaz” dedi.

Hayatından kesitler anlatarak konuşmasına devam eden Beşli; Rahmetli Cumur’un zamanında birlikte olduğumuz zaman bir çok derdimizi onlara açıyorduk. Bizi tanıyanlar bize geliyordu, Cumur’ u tanıyanlar direk ona gidiyordu. Bizler Sayın Cumur vasıtasıyla işlerimizi çözüyorduk. Hiç bir zaman bize yok dememiştir, her konuda bütün vatandaşlarımızın yardımına koşmuştur. Cumur’u farklı kılan özelliği vardı o da inancıydı. Bir görevi ona inandığı için yapıyordu. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Bizim görevimiz insanlara hizmet olacak. Bu bizim inancımızın gereğidir. Vatandaşın bir sorununu gidermek bütün insanlığın sorununu gidermek gibidir. İnsanların dertleriyle dertlenmeyen bizden değildir. Benim görüşüm budur. Biz Cumur’un  bıraktığı şeyleri öncelikle tamamlayacağız peşinden yeni şeyler ekleyeceğiz bizim amacımız budur .Ben ne yapıyorsam insanlara hizmet etmek için yapıyorum .

Muhtarlarımızın dertlerini sorunlarını biliyorum  bu sorunların çözülmesi için muhtarım ve sizlerle birlikte hareket ederek bir çok şeyi halledeceğime inanıyorum. Ben teşkilattan geldiğim için teşkilatlarla nasıl çalışılacağını ve başarının şartının  ortak akılda olduğunu çok iyi biliyorum. Bu bakımdan muhtarım ve hepinizin görüşü benim için çok değerlidir” dedi

Önceliklerini Düzköy yolunun yapılması ve şinik  sanayi sitesinin eksikliklerinin tamamlanması şeklinde sıralayan Hasan Beşli “ Düzköy yolunun ve şinik sanayi sitesinin tamamlanması lazım. Akçaabat’a kaymakamlık binasının yapılması lazım. Yollarımız onarılıp bazılarının yeniden yapılması lazım. Benim düşüncem bu. Bunun yanında bölgemiz ikinci bir üniversiteye hak kazanmasına rağmen bu çeşitli nedenlerle yapılamamıştır. Türkiye’de 4 il hem büyük şehir  hem de öğrenci sayısı 50 binin aşmış durumda. Bunlardan biri de Trabzon. Büyük şehir olması sebebiyle  Trabzon ikinci üniversitenin yapılmasına hak kazanmıştır. İkinci üniversite bizi ekonomik alanda canlandıracaktır esnafımız rahat edecektir. İkinci üniversitenin en kısa zamanda kurulması yönünde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bu üniversitenin de Akçaabat’ta olmasını ve isminin de Akçaabat üniversitesi olması gerektiğini düşünenlerdenim. Eğer Allah nasip eder siz lütfeder de seçerseniz Akçaabat’a Akçaabat Üniversitesini kuracağız, esnafımızın rahat etmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

hasan-besli-toplu-foto.jpg

Hasan beşli Muhtarlar derneği ziyaretinden sonra Başkan Eyüp Gedikli eşliğinde muhtarlarla Saray restaurantta öğle yemeği yedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset