Hasan Beşli çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Hasan Beşli çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Hasan Beşli çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Hasan Beşli çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hasan Beşli, parti çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Trabzon’da yayın yapan yerel bir televizyona çıkan Beşli, burada halkın sorularını yanıtlandırırken, bunun yanı sıra Akçaabat’taki temaslarını da aksatmadı.

Trabzon ve Akçaabat’ın genel sorunlarının değerlendirildiği programda konuşan Beşli, konu sigortaya gelince açıklamalarda bulundu. Sigortacılık kanununun çıkarttıktan sonra bazı eksikliklerin yönetmelikler ile giderildiğini, ancak özellikle sigorta eksperlerinin tarafsızlığı konusunda halen eksikliğin bulunduğunu belirten Beşli, ulusal alanda yapılacak bir çalışma ve program ile eksperlerin artık sigorta şirketlerinden iş almayıp hazine müsteşarlığının alt yapısında iş alımının gerçekleşmesi gerektiğini, hasar ihbarı ve ekspertiz ücretini Hazine Müsteşarlığının kuracağı birimden alan eksperin daha tarafsız ve tam bağımsız olacağını ifade etti.

Beşli kendisine yöneltilen “Neden AK Parti?” sorusuna ise “AK Parti Türkiye’nin sigortasıdır. Bu nedenle AK Parti’yi tercih ettim. Bizim dünya görüşümüz ve felsefemiz AK Parti ile uyum sağlamaktadır. Bu nedenle siyaset hayatıma AK Parti çatısı altında başlamak istedim” diye cevap verdi.

Programda genellikle Trabzon ve Akçaabat’ın sorunları ile Cumhurbaşkanı ve Başbakanın bölge için vermiş olduğu sözlerine değinen Beşli, bu sözlerin takipçisi olmak ve bu konularda katkıda bulunmaya çalışacağım dedi. Bunun la birlikte altyapı, turizm, ticaret, liman, demiryolu, çevre yolu, hayvancılık gibi konularda da projelerinin olduğunu ifade etti.

İzleyicilerden gelen “Paralel yapı açıklamanızdan sonra çevrenizden size herhangi bir tepki geldi mi?” sorusuna Beşli, gelen tepkiler üzerine twitter hesabını kapatmak zorunda kaldığını, sanki birilerinin düğmeye bastığını ve akabinde  twitter’den tepkiler ve hakaretler almaya başladığını söyledi. Kendisini arayan üst düzey bir yetkilinin de, bu tarz haberleri yapmayın, yoksa tokat yersiniz diyerek üç-dört kez kendisini tehdit ettiğini belirtti. Beşli’nin, kimden tokat yiyeceğim demesi üzerine bu şahsın Allah’tan dediğini, bunun üzerine ‘Allah’tan gelecek olan her şeye razı olduğunu’  ifade ederek telefonu kapattığını kaydetti.

ESNAF ODASINDA SORUNLAR ELE ALINDI

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut’u da makamında ziyaret eden Bulut kendisinin bürokrat, sanayici, müteahhit veya holding kökeninden gelmediğini, kendisinin de esnaf olduğunu, siyasetten bu bağlamda herhangi bir beklentisi bulunmadığını, tek amacının Hakk’a ve halka hizmet olduğunu vurguladı. Kendisinin merhum vekil Mustafa Cumur’un temsil ettiği bayrağı almak ve daha ileriye taşımak için çalışacağına işaret eden Beşli, rahmetli vekil gibi öldükten sonra da hayırla yad edilmekten başka bir amacı ve kazancı olmayacağını söyledi.

Yapılan görüşmede Akçaabat esnafının sorunları ve bürokraside yaşanan sıkıntılar ele alındı. Akçaabat’a yeni küçük sanayi sitelerinin kazandırılması, ikinci Üniversitenin Akçaabat Üniversitesi olarak yapılandırılması, Şinik Organize Sanayi Sitesi Yolunun tamamlanarak faaliyete geçirilmesi, tren yolunun bir an önce Trabzon’a gelmesi, ikinci havaalanı pistinin yapılarak Uluslararası normlara uygun havaalanının Trabzon’a kazandırılması, özellikle yayla turizminin desteklenmesi ve yeni yatırımların bölgemize kazandırılması ile ilgili konular görüşüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset