HANİ NERDE?

 

Evet, olacağı buydu sonunda ipler koptu ve ara takımda Trabzonspor insifiyatini Değirmendere’den yan kullandı.

Olayın gündeme gelmesiyle Akçaabat’ta bürokrat kesimin nabzını tutarken Trabzonspor’un son yıllarda Sebatspor’a sırt çevirdiğini Pilot takım işinin olmayacağını sinyalini almış olmıştım zaten.

Ama gelinen noktada Akçaabat Sebatspor yönetimi nasıl bir yol izleyecek gerçekten merak ediyorum.

Son yıllarda A takıma oyuncu veremeyen Trabzonspor alt yapısına diğer kulüplerden aldığı futbolcularla takviye yapar hale geldi.

Akçaabat Sebatspor bu kulüplerin ilk sırasını her zaman korumuştur. Bu yıllardır süre gelmişti. Bu yılda başta kaleci olmak üzere Necdet ile Zafer’ ide Trabzonspor’a veren Akçaabat Sebatspor Trabzonspor’da ne aldığını veya alacağını merak etmiyor da değilim.

Ama gelinen noktada Akçaabat Sebatspor her zaman üzerine düşen görevi yapmıştır ama Trabzonspor ağabeyliğini yapmamıştır. Akçaabat Sebatspor bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ayakların üzerine durmasını bilecektir.

Ancak Akçaabat Sebatspor’un neden pilot takım seçilmediğini birilerinin çıkıp açıklaması gerektiğini düşünüyorum. Akçaabat halkının bunu öğrenme hakkı var.

 

14 Şubat Akçaabat’ın kurtuluşu nedeniyle Anakarada Akçaabatlılar vakfının düzenlediği gecede Sayın Bayındırlık Bakanı Faruk Özak yaptığı konuşmada bir önceki yönetime atıfta bulunarak Trabzonspor Akçaabat Sebatspor’a  ( Nuri Albayrak yönetimi) ağabeylik yapmamıştır. Bu yönetim Akçaabat Sebastpor’a ağabeylik yapacaktır demişti. Daha sonra söz alan Başkan Sadri Şener Hem Akçaabat’ın hem de Trabzon’un kuruluşunu birlikte kutluyoruz demişti. Bende şimdi soruyorum sayın bakanım ağabeylik nasıl yapılacak.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.