Hani dostluk vardı.

Hani dostluk vardı.

Akçaabat Sebatspor ile Araklıspor arsında oynana karşılaşmaya maç içerisi ve maç sonrası olaylar damgasını vurdu.

Trabzon Futboluna Yakışmadı
Ligin 11. haftasında Araklıspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Akçaabat Sebatspor’u ikinci yarıda Okan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Ancak maçta ve maç sonrasında yaşanan tatsız olaylar Trabzon futboluna ve Trabzon takımlarına yakışmadı. Maçın 7. dakikasında Ziya’nın gördüğü kırmızı kartla Akçaabat Sebatspor sahada 10 kişi kaldı. Kırmızı-Beyazlıların bu eksiğinden yararlanmak isteyen ev sahibi Araklıspor, tüm hatlarıyla Akçaabat kalesine yüklendi. Ancak iyi savunma yapan Kırmızı-Beyazlılar, gole izin vermedi. Akçaabat Sebatspor ataklarından da sonuç gelmeyince devre 0-0 sona erdi.

İki Kırmızı Kart Çıktı
Müsabakanın ikinci yarısının 70. dakikasında Okan’ın attığı golle Araklıspor 1-0 öne geçti. Bu gol sonrasında Akçaabat Sebatspor’un tecrübeli defans oyuncusu Okan Özke, Araklıspor’dan Selçuk Vural ile tartışmaya başladı. Araya giren Orta hakem Volkan Çetinkaya bu oyuncuları yatıştırarak maça yeniden başlanıldı. Maçın 72. dakikasında Hasan’ın gördüğü kırmızı kartla bu kez Araklıspor sahada 10 kişi kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 90 dakika 1-0 ev sahibi Araklıspor üstünlüğü ile sona erdi. Araklıspor, 7 haftadır kaybetmeyen Akçaabat Sebatspor’u yenerek derbi kaybetmeme unvanını korudu.
EMNİYET MÜDÜRÜ BAŞKAN GİBİYDİ
Saha Dışına Taştı
Maç sonarsında ise Akçaabat Sebatspor’un teknik direktörü İsmail Batur ve birkaç futbolcu ile  Araklı Emniyet Müdürü arasında gergin dakikalar yaşandı. Akçaabat Sebatsporun Hocası İsmail Batur'u zorla saha dışın çıkartmak isteyen Emniyet Müdürü ile Sebatsporlular arasında istenmeyen olaylar yaşaanmasına neden oldu.Olaylar daha fazl abüyümeden önlenirken Sebatspor cephasinden Emniyet Güçlerine büyük tepki vardı. Yöneticiler Araklı Emniyet müdürü Ortalığı sakinleştirmesi gerekirken daha çok gerdiğini ve olayların büyümesine neden olduğunu dile getirdiler.
Soyunma odalarına kadar giden Akçaabat Sebatspor ile Araklıspor arasındaki tartışmaya güvenlik güçleri son noktayı koydu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor