Hamam Çimeni'nde Kiralar Uçtu.

Hamam Çimeni'nde Kiralar Uçtu.

Hamam Çimeni Çarşısı'nda Dükkanlar İhaleyle Kiralandı

Akçaabat Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olan Hamam Çimeni Çarşısı yakında açılıyor.

Akçaabat belediyesi, Hamam Çimeni Çarşısında bulunan fazlalık işyerlerinden 6’sını ihaleye çıkardı. Yıllık 12 bin lira ile 58 bin 800 lira arasında değişen fiyatlarla dükkanların yeni sahiplerini bulduğu Akçaabat Belediyesi Hamam Çimeni Çarşısı’nda  en çok rağbet 20 numaralı iyeri gördü. 7 başvurunun yapıldığı bu işyeri yıllık 12 bin Türk Lirası muhammen bedel ile başlayan ihale, 5 tur sonunda 26 bin liraya kadar yükseldi. Kapalı teklifte  yıllık 31 bin lira teklif veren Erdoğan Neziroğlu, 20 numaralı işyerinin yeni kiracısı oldu.  

Diğer işyerleri ise pek rağbet görmedi. 30 Numaralı işyeri 29 bin 800 lira bedelle Serdar Seiste, 33 Nolu işyeri 18 bin lira ile Şenol Tütenk’te kaldı.

En çok merak edilen fırına ise tek iştirakçi katıldı. Toplam 264 m2 kullanım alanı bulunan fırın için Davut Çakmak 59 bin 800 lira teklif vererek ihaleyi kazandı.

İşyerlerinin 3 yıllık kirası peşin olarak ödenecek.

İhale ile ilgili açıklama yapan Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, şeffaf bir ihale yaptıklarını ve alan kişilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler