Hamam Çimeni Şekilleniyor!

Hamam Çimeni Şekilleniyor!

Hamam Çimeni Şekilleniyor!

Akçaabat Belediyesi’nce hazırlanan proje doğrultusunda inşa edilen Hamam Çimeni Çarşı'nda son rötuşlar devam ediyor. Her geçen gün biraz daha cazibesi artan çarşının avlu kısmında yapılan çalışmalar ile inşa aşamasında zeminde taşlar altında kalan su birikintileri de temizlenmiş olacak. Öte yandan duvarlarda daha önce konulan taşların kaldırılması nedeniyle oluşan nahoş görüntü de ortadan kaldırılıyor.

Su kalırsa gereği yapılacak.

Çarşının avlu içerisinde konulan taşların altında  kalan su birikintilerinin taşların sökülmesi ile giderildiği ve tekrarlaması halinde ise aynı şekilde sökülerek bu sorunun giderileceği öğrenildi.

Hamam Çimeni  Çarşısı içerisinde 100 adetten fazla iş yeri, yaklaşık 4000 m2’lik kapalı otopark ile kültürel ve sosyal tesisler yer alıyor.

2 Farklı şirket tarafından inşa edilen ve yaklaşık 10 milyon liraya mal olan çarşının eksiklerinin her geçen gün giderildiği öğrenildi.

Otopark kapalı fakat açılacak.

Öte yandan yaklaşık 2 ay önce yıllık 95 bin lira bedelle bir şahıs tarafından kiralana otoparktaki eksikler için ise girişimlerin yapıldığı eksikliklerin giderilmesi sonrasında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye müdürlüğünün izin vermesi ile hizmete açılacağı bilgisine ulaşıldı.

hamam-cimenii.jpg

hamam-cimeni.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler