Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk halkla buluşmaya devam ediyor.


Trabzon'un ilçe, belde ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Öztürk onların dertlerini dinliyor, iktidarın yarattığı erozyonlara karşı CHP'nin programlarını anlatıyor.

Öztürk, CHP iktidarında korku imparatorluğunun son bulacağını belirterek, "İktidarın seçim meydanlarında söylediklerinin altının boş olduğunu, CHP'nin halka sunduğu politikalar altında ezilmekte. AK Parti yarattığı korku imparatorluğuna şimdide kavga anlayışını ekledi. CHP iktidarında hukuk devletinin ve hukukun üstünlüğünü ön şart olarak, özel yaşamın gizliliği mutlaka sağlanacak, telefon dinleyenlerden, korku imparatorluğu yaratanlardan hesap soracağız" dedi.

Öztürk Türkiye'nin kanayan bir yarasının da fail-i meçhuller olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi, "Ara dönemlerde kara dönemlerde çok sayıda insanımız fail-i meçhule kurban gitti. Biz CHP olarak son dönemde bu konuyu birkaç kez gündeme getirdik, meydanlarda bol keseden atan başbakan ve AKP yönetimi bizim bu önerimize karşı çıktılar, fail-i meçhullerin, devlet içindeki çetelerin açığı çıkarılması aydınlatılması ve hesap sorulması isteğimizi engellediler. CHP iktidarında huzurlu bir ülke için bütün engelleri ortadan kaldıracağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset