Halkın Gündemi Yoksulluk

Halkın Gündemi Yoksulluk

Yazıcı, "12 Haziran'da MHP'ye ses verin" çağrısında bulundu.

 

"İktidarın baskıcı-dayatmacı ve ekonomideki başarısızlığı hepimizi bunalıma soktu" diyen MHP Trabzon Milletvekili adayı H. Nurcan Yazıcı, "Gencimizin de, yaşlımızın da toplumun bütün katmanlarını rahatlatacak huzur ve refahı getirecek anlayışın iktidar olmasını istiyorsanız 12 Haziran'da MHP'ye ses verin" çağrısında bulundu.

Halkın Gerçek Gündemi Yoksulluk

Hem batı hem doğu bölgesinde seçim çalışmalarına devam eden Nurcan Yazıcı,vatandaşın çirkin tezgahlara, kafa karıştıran açıklamalar noktasında oyuna gelmeyeceğini belirterek şunları söyledi:"Gittiğimiz her yerde manzara aynı insanımız yokluktan ve yoksulluktan dert yanıyor.12 milyon insan bu ülkede açlık sınırının altında yaşıyor.Milletim gerçek gündemini bırakıp kafaları karıştırmayın.Böyle yaparak daha çok oy alacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz."

Yeter Artık Böyle Gitmez

Terörün artık büyükşehirlerde adeta elini-kolunu sallayarak gezdiğini belirten Yazıcı, Beyoğlu'nda yaşananları örnek göstererek,"Olaylara bakar mısınız? İş çığırından çıkmış. Peki ama kim bunlara cesaret veriyor, kim bunları yüreklendiriyor. Yeter artık bu milletin sabrı zorlanmasın. Evladı 20 yaşında şehit olan analar boş yere mi gözyaşı döküyor. O gözyaşların her damlasında namus var, onur var, şeref var. Bu ülkeyi bölmek isteyenler asla amacına ulaşamayacak. Ülkücüler buna asla izin vermeyecek" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset